Header Ads Widget

Dude (Film comedie dramă Netflix 2018) Trailer și detalii

Film netflix de comedie și dramă "Dude" 2018 cu actorii Lucy Hale, Kathryn Prescott și Awkwafina. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Dude".


Despre filmul Dude

Dude este un film american de comedie-dramă din 2018, regizat de Olivia Milch și scris de Milch și Kendall McKinnon. Filmul îi are în distribuție pe Lucy Hale, Kathryn Prescott, Alexandra Shipp, Awkwafina, Austin Butler și Michaela Watkins. Filmul Dude a fost lansat în România online și subtitrat pe 20 aprilie 2018 pe platforma de streaming Netflix România.



Descrierea sinopsis a filmului Dude

DUDE este o comedie matură despre confruntarea cu primele pierderi din viață - părăsirea celor mai buni prieteni, moartea celor dragi și trecerea timpului - și acel amestec ciudat de durere și nostalgie trăită de tineri în timp ce încearcă să înțeleagă aceste pierderi. Este, de asemenea, despre a fuma cu prietenii tăi în mașină în timp ce asculți hip-hop.

Regia
Olivia Milch

Actori în distribuție
Lucy Hale, Kathryn Prescott, Alexandra Shipp, Awkwafina, Austin Butler, Alex Wolff, Brooke Smith, Jerry MacKinnon, Ronen Rubinstein, Satya Bhabha, Sydney Lucas, Nora Dunn, Ian Gomez, Colton Dunn, Austin Abrams, Michaela Watkins, Jack McBrayer, Sasha Spielberg, Brooke Markham, D.C. Pierson, Claudia Doumit, Hayden Tweedie, Stephon Fuller, Matt Corboy, Artemis Pebdani, Esther Povitsky, Stony Blyden, Gracie Watrous, Alana Baer, Easton Alexeyev, Sabina Friedman-Seitz, David S. Robinson Hicks, Chelsea O'Toole, Lawrence Keli'i, Dana Williams

Genul filmului
Comedie, Dramă

Dată de lansare:
20 aprilie 2018

Premiera în România: 20 aprilie 2018 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
Dude - titlul original, Dude - titlul în România

Este filmul Dude pe Netflix

Da, filmul Dude este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 20 aprilie 2018 aici pe Netflix România.



Trailer la filmul Dude (2018)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii