Header Ads Widget

Dragostea în vremea holerei (Film dramă romantică 2007) Love in the Time of Cholera Trailer și detalii

Film dramă și romantic "Dragostea în vremea holerei" 2007 cu actorii Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno și Benjamin Bratt. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Love in the Time of Cholera".




Descrierea sinopsis a filmului Dragostea în vremea holerei / Love in the Time of Cholera

În Columbia, imediat după Primul Război Mondial, un bătrân cade de pe o scară; murind, mărturisește marea dragoste față de soția sa. După înmormântare, un bărbat o cheamă pe văduvă - ea îl repede furioasă. Cu mai bine de 50 de ani, Florentino Ariza, un băiat care lucra la telegraf, se îndrăgostește de Fermina Daza, fiica unui comerciant de catâri. Ariza este persistent, scriindu-i constant, cântându-i serenate, vorbindu-i poetic despre dragoste. Tatăl ei încearcă să-i țină despărțiți și apoi, într-o zi, ea vede această dragoste ca pe o iluzie. Ea este în curând căsătorită cu medicul Urbino, iar de ani de zile, Ariza poartă o torță, găsind alinare în brațele femeilor, fără să iubească pe niciuna. După căderea lui Urbino, speranțele lui Ariza suntoare  iluzii?

Regia
Mike Newell

Actori în distribuție
Javier Bardem, Giovanna Mezzogiorno, Benjamin Bratt, John Leguizamo, Fernanda Montenegro, Catalina Sandino Moreno, Unax Ugalde, Alicia Borrachero, Liev Schreiber, Laura Harring, Hector Elizondo, Ana Claudia Talancón, Angie Cepeda, Patricia Castañeda, Marcela Mar, Paola Turbay

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
16 noiembrie 2007

Cunoscut și ca
Love in the Time of Cholera - titlul original, Dragostea în vremea holerei - titlul în România

Trailer la filmul Dragostea în vremea holerei / Love in the Time of Cholera (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii