Header Ads Widget

Dragoste cu preaviz (Film comedie romantică 2002) Two Weeks Notice Trailer și detalii

Film comedie romantică "Dragoste cu preaviz" 2002 cu actorii Sandra Bullock, Hugh Grant și Alicia Witt. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Two Weeks Notice".




Descrierea sinopsis a filmului Dragoste cu preaviz / Two Weeks Notice

Lucy Kelson (Sandra Bullock), avocată educată la Harvard, călcând pe urmele părinților ei avocati, își folosește cariera pentru activism social. Ea ascunde orice sentiment de feminitate în spatele muncii ei. George Wade (Hugh Grant) este fața publică suavă a Wade Corporation cu sediul în Manhattan, o firmă de dezvoltare căreia Lucy se opune în mod obișnuit și al cărei adevărat șef este fratele lui George, orientat spre profit, Howard Wade. George, care are o reputație de bărbat seducător, a avut ca consilier juridic o serie de avocate frumoase, cu acreditări îndoielnice, care au acționat mai ales ca parteneri sexuali ocazionali. Având nevoie de un avocat adevărat, el îi oferă lui Lucy slujba de consilier juridic la o întâlnire întâmplătoare. În ciuda avertismentelor părinților ei în ceea ce privește munca pentru „inamic”, Lucy, care nu intenționează să fie ultima dintre partenerii lui de pat, acceptă slujba deoarece simte că poate face mai mult bine din interior și că George, ca parte a ofertei de muncă, promite că nu va demola un centru comunitar într-o clădire de patrimoniu, ca parte a unui proiect de dezvoltare în apropiere de casa copilăriei ei din Coney Island, unde încă locuiesc părinții ei. Deși Lucy este capabilă să efectueze tipul de schimbare pe care și-a dorit din această poziție, ea descoperă că nu poate face față așteptărilor lui George de la ea, și anume fiind confidentul și consilierul său principal la toate orele din zi și din noapte, mai ales despre problemele pe care le consideră frivole. Ca atare, ea îi dă un preaviz de două săptămâni, deși promite că îl va ajuta pe George să-și găsească înlocuitor. În timp ce Lucy începe să revizuiască CV-urile, George însuși decide unilateral să o angajeze pe June Carver (Alicia Witt), o colegă de la Harvard, dar care pare să pună ochii pe George atât ca șef, cât și ca partener personal. Pe măsură ce June începe să o înlocuiască pe Lucy în toate aspectele vieții lui George, aparent, Lucy începe să realizeze că ea însăși s-a îndrăgostit de George. Cu toate acestea, sentimentele lui Lucy pentru George și încercările ei de a se re-mulțumi în viața lui George sunt puse în pericol atunci când află de o decizie a Wade Corporation împotriva sensibilităților ei de bază.

Regia
Marc Lawrence

Actori în distribuție
Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein, Heather Burns, David Haig, Dorian Missick, Joseph Badalucco Jr, Jonathan Dokuchitz, Veanne Cox, Janine LaManna, Iraida Polanco, Charlotte Maier, Katheryn Winnick, Jason Antoon, Rocco Musacchia, Wynter Kullman, Francie Swift, Adam Grupper, Johnny Dee, John Cunningham, Mark Feuerstein, David Aaron Baker, Teagle F. Bougere, Mandy Siegfried, Mark Zeisler, Nadine Mozon, Tim Kang, Libby West, Sharon Wilkins, Mike Piazza, Shannon Fiedler, Becky Ann Baker, Adam LeFevre

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
20 decembrie 2002

Trailer la filmul Dragoste cu preaviz / Two Weeks Notice (2002)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii