Header Ads Widget

Door Mouse (Film thriller 2022) Trailer și detalii

Film mister și thriller "Door Mouse" 2022 cu actorii Famke Janssen, Donal Logue și Avan Jogia. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Door Mouse".


Despre filmul Door Mouse

Door Mouse este un film thriller canadian, regizat de Avan Jogia și lansat în 2022. Filmul o are în distribuție pe Hayley Law în rolul lui Mouse, o dansatoare la un club burlesc deținut de Mama (Famke Janssen), care începe să investigheze dispariția prietenei și colegului ei Doe-Eyes (Nhi Do) atunci când nu o poate convinge pe Mama sau poliția să ia treaba în serios.

Distribuția îi mai include pe Avan Jogia, Keith Powers, Donal Logue, Landon Liboiron, Elizabeth Saunders, Emma Campbell, Leo Choy, Michela Cannon, Gabriel Carter, Dylan Cook, Latoya Webb și Darren W. Marynuk.

Filmul Door Mouse a fost filmat în primăvara anului 2021 în Sudbury, Ontario. A fost proiectat în programul Industry Selects la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022, înainte de a fi difuzat în premieră comercial pe platformele video la cerere în ianuarie 2023.



Descrierea sinopsis a filmului Door Mouse

În acest thriller super-elegant, Mouse (Hayley Law), este o dansatoare într-un club burlesc condus de Mama (Famke Janssen), o proprietară dură și dubioasă. Când singurii prieteni ai lui Mouse și colegii dansatori de club dispar în circumstanțe misterioase, nimeni de la club nu pare prea îngrijorat de ei, iar poliției nu-i pasă deloc. Mouse și prietenul ei Ugly (Keith Powers) își dau seama repede că depinde de ei să dezgroape toată mizeria și să înceapă vânătoarea de vinovați. Disperată după răspunsuri și cu timpul expirând, Mouse alege o piesă foarte riscantă care o cufundă mai departe într-o lume interlopă sordidă, lăsând-o expusă. Ceea ce descoperă este că corupția este adâncă, monștrii sunt reali și că uneori, dreptatea este menită să fie luată în propriile mâini.

Regia
Avan Jogia

Actori în distribuție
Famke Janssen, Donal Logue, Avan Jogia, Hayley Law, Landon Liboiron, Keith Powers, Elizabeth Saunders, Emma Campbell, Nhi Do, Leo Choy, Michela Cannon, Gabriel Carter, Dylan Cook, Latoya Webb, Darren W. Marynuk

Genul filmului
Dramă, Mister, Thriller

Dată de lansare:
9 septembrie 2022

Cunoscut și ca
Door Mouse - titlul original, Door Mouse - titlul în România

Trailer la filmul Door Mouse (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii