Header Ads Widget

Dezastrul din San Andreas (Film acțiune 2015) San Andreas Trailer și detalii

Film thriller de acțiune "Dezastrul din San Andreas" 2015 cu actorii Dwayne Johnson, Carla Gugino și Alexandra Daddario. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "San Andreas".


Despre filmul Dezastrul din San Andreas

Dezastrul din San Andreas / San Andreas este un film american de acțiune cu dezastre din 2015, regizat de Brad Peyton și scris de Carlton Cuse, Andre Fabrizio și Jeremy Passmore primind meritul povestirii. Filmul îi are în distribuție pe Dwayne Johnson, în rolul principal, pe Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi și Paul Giamatti. Complotul său se concentrează pe un cutremur masiv cauzat de falia San Andreas, care a devastat coasta de vest a Statelor Unite.

Filmările la filmul Dezastrul din San Andreas au început pe 22 aprilie 2014, în Queensland, Australia, și s-au încheiat pe 28 iulie în San Francisco. Filmul a fost lansat în întreaga lume în 2D și 3D pe 29 mai 2015 și a primit recenzii mixte din partea criticilor, lăudând efectele vizuale și performanțele lui Dwayne Johnson și Carla Gugino, dar criticând intriga și personajele. A încasat 474 de milioane de dolari în întreaga lume.



Descrierea sinopsis a filmului Dezastrul din San Andreas / San Andreas

O zi aparent ideală devine dezastruoasă când faimoasa falie San Andreas din California declanșează un cutremur devastator cu magnitudinea 9, cel mai mare din istoria înregistrată. Pe măsură ce Pământul se deschide și clădirile încep să se prăbușească, Ray Gaines (Dwayne Johnson), un pilot de elicopter de căutare și salvare LAFD, trebuie să navigheze în dezastrul din Los Angeles și până în San Francisco pentru a-și duce soția înstrăinată (Carla Gugino) și singura lor fiică (Alexandra Daddario) la loc sigur.

Regia
Brad Peyton

Actori în distribuție
Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Paul Giamatti, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson, Will Yun Lee, Kylie Minogue, Colton Haynes, Todd Williams, Matt Gerald, Alec Utgoff, Marissa Neitling, Morgan Griffin, Breanne Hill, Laurence Coy, Fiona Press, Dennis Coard, Ben McIvor, Nick Allen-Ducat, Claire Lovering, Sophia Emberson-Bain, Julian Shaw, Sofie Formica, Hugh Francis, Brad McMurray, John Reynolds, Simone Kessell, Saskia Williscroft, Arabella Morton, Hayley Sullivan, Renee Somerfield, Joey Vieira

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Thriller

Dată de lansare:
29 mai 2015

Cunoscut și ca
San Andreas - titlul original, Dezastrul din San Andreas - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Dezastrul din San Andreas / San Andreas (2015)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Dezastrul din San Andreas (2015) cu actorii Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Paul Giamatti, Hugo Johnstone-Burt și Art Parkinson și regizat de Brad Peyton.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii