Header Ads Widget

Deborah (Film comedie sf 2022) Trailer și Detalii

Film comedie sf "Deborah" 2022 cu actorii Sophia Bush, Deborah Ann Woll și Scott Michael Foster. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Deborah".


Despre filmul Deborah

"Deborah" este un film de comedie, dramă și stințifico-fantastic american din 2022 regizat de Noga Pnueli care a scris și scenariul filmului. Filmul urmărește un grup de prieteni vechi care descoperă un dispozitiv aparent inofensiv ce le permite să dea înapoi timpul, dar nu fără consecințe. În distribuția filmului găsim actorii Sophia Bush, Deborah Ann Woll, Scott Michael Foster, Kevin Bigley, Arjun Gupta, Ciara Renée, Michael Waller, Michelle Wong și Lucas Gardner.


Filmul de comedie sf "Deborah" este produs de companiile Chicago Media Angels, Divide/Conquer și The Straits și a avut premiera pe 1 noiembrie 2022 online pe internet.


Sinopsis la filmul Deborah

Într-un weekend, un grup de prieteni din copilărie descoperă un dispozitiv AI aparent inofensiv care le permite să manipuleze timpul în trepte mici. Cu toate acestea, ei încep să-l folosească pentru a-și rezolva vechile probleme și pentru a se deda la cel mai rău comportament al lor.





Distribuție Actori în filmul Deborah

Sophia Bush, Deborah Ann Woll, Scott Michael Foster, Kevin Bigley, Arjun Gupta, Ciara Renée, Michael Waller, Michelle Wong, Lucas Gardner

Regizor
Noga Pnueli

Scenarist
Noga Pnueli

Genul filmului
Comedie, Dramă, SF, Filme 2022

Data de lansare
1 noiembrie 2022 online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Deborah titlul original, Deborah titlul în România

Este filmul Deborah pe HBO Max

Din păcate filmul Deborah încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Deborah pe Netflix?

Din păcate filmul Deborah încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Deborah

În timpul unei petreceri de logodnă de un weekend, un grup de prieteni din copilărie descoperă un dispozitiv AI aparent inofensiv care le permite să manipuleze timpul în trepte mici. Pe măsură ce weekendul trece, toată lumea din casă începe să exploateze dispozitivul pentru a spune și a face lucruri pe care altfel nu le-ar face - să-și regleze vechile conturi și să se complacă cu cel mai rău comportament al lor - deoarece le pot derula imediat înapoi și le pot lua înapoi fără consecințe. Dar derulările în timp lasă cicatrici emoționale și cu cât dispozitivul este folosit mai mult, cu atât tensiunea crește - până când totul ajunge la un cap.


Trailer la filmul "Deborah" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii