Header Ads Widget

Cum să-ți găsești fericirea (Film comedie romantică 2009) Finding Bliss Trailer și detalii

Film comedie romantică "Cum să-ți găsești fericirea" 2009 cu actorii Leelee Sobieski, Matthew Davis și Denise Richards. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Finding Bliss".




Descrierea sinopsis a filmului Cum să-ți găsești fericirea / Finding Bliss

Jody a sosit la Hollywood, proaspăt ieșită dintr-o școală de film din New York, cu premii pentru studenți în mână și gata să-și facă filmul. Problema este că Jody nu poate obține un loc de muncă și nu poate convinge pe nimeni să-i citească scenariul. Singurul loc de muncă pe care Jody îl poate obține este ca editor la o companie de producție pentru adulți. Încă hotărâtă să-și facă filmul, Jody încearcă să folosească facilitățile studioului, dar repercusiunile în cazul în care este prinsă ar putea fi mai mult decât poate face față.

Regia
Julie Davis

Actori în distribuție
Leelee Sobieski, Matthew Davis, Denise Richards, DonnaMarie Recco, Jamie Kennedy, Kristen Johnston, Mircea Monroe, P.J. Byrne, Caroline Aaron, Tim Bagley, Christa Campbell, Mr. Marcus, Samantha Hanratty, Stormy Daniels, Garry Marshall, Ron Jeremy, Zach Cumer, Patrick Treadway, Kevin Partridge, Wes Deitrick, Julie Davis

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
18 ianuarie 2009

Cunoscut și ca
Finding Bliss - titlul original, Cum să-ți găsești fericirea - titlul în România

Trailer la filmul Cum să-ți găsești fericirea / Finding Bliss (2009)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii