Header Ads Widget

Cu iubirea la psihiatru (Film comedie romantică 2005) Prime Trailer și detalii

Film comedie romantică "Cu iubirea la psihiatru" 2005 cu actorii Uma Thurman, Meryl Streep și Bryan Greenberg. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Prime".




Descrierea sinopsis a filmului Cu iubirea la psihiatru / Prime

În Manhattan-ul modern, plin de culoare și plin de viață, Rafi Gardet (Uma Thurman), o frumoasă producătoare de fotografii în vârstă de 37 de ani, care se vindecă după un divorț recent, îl întâlnește pe David Bloomberg (Bryan Greenberg), un pictor frumos de 23 de ani care a ieșit recent din facultate. Terapeutul lui Rafi, dr. Lisa Metzger (Meryl Streep), care lucrează pentru a o ajuta pe Rafi să-și depășească temerile de intimitate, află că noul iubit al lui Rafi este, din păcate pentru Lisa, singurul ei fiu, David. Atât David, cât și Rafi trebuie să se confrunte cu diferența de vârstă de 14 ani, cu mediile din care provin foarte diferite și cu cerințele mamei tradiționale a lui David. În ciuda atracției lor intense, cuplul fermecat realizează curând că vârsta și mediile foarte diferite creează multe conflicte. Iubitor evreu de hip-hop și vopsitor de dulapuri, care încă locuiește cu bunicii săi, David are puține în comun cu Rafi - o catolică nepracticantă dintr-o familie bogată și destrămată, care călătorește în lumea sofisticată a modei de lux.

Regia
Ben Younger

Actori în distribuție
Uma Thurman, Meryl Streep, Bryan Greenberg, Jon Abrahams, Adriana Biasi, David Younger, Palmer Brown, Zak Orth, Annie Parisse, Aubrey Dollar, Jerry Adler, Doris Belack, Ato Essandoh, David Anzuelo, Naomi Aborn, John Rothman, Jonathan Roumie, Tadhg O'Mordha, Madhur Jaffrey, Gil Deeble, Jason McDonald

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
28 octombrie 2005

Trailer la filmul Cu iubirea la psihiatru / Prime (2005)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii