Header Ads Widget

Champions (Film comedie 2023) Trailer și Detalii

Film comedie și sport "Champions" 2023 cu actorii Woody Harrelson, Ernie Hudson și Cheech Marin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Champions".


Despre filmul Champions

Champions este un film de comedie, dramă și sport american din 2023 regizat de Bobby Farrelly după un scenariu scris de Mark Rizzo. În rolul principal al filmului joacă Woody Harrelson, alături de actori precum Ernie Hudson, Cheech Marin, Matt Cook, Kaitlin Olson, Madison Tevlin, Joshua Felder, Kevin Iannucci, Ashton Gunning, Matthew Von Der Ahe, Tom Sinclair, James Day Keith, Alex Hintz și Casey Metcalfe.


Filmul de comedie și sport Champions este produs de companiile Gold Circle Films și Seven Deuce Entertainment și va fi lansat pe 24 martie 2023 în cinematografele americane de către Focus Features și în restul lumii de Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Champions

Un fost antrenor de baschet al ligii minore i se ordonă de către instanță să conducă o echipă de jucători cu dizabilități intelectuale. El realizează curând că, în ciuda îndoielilor sale, împreună, această echipă poate merge mai departe decât și-au imaginat vreodată.





Distribuție Actori în filmul Champions

Woody Harrelson, Ernie Hudson, Cheech Marin, Matt Cook, Kaitlin Olson, Madison Tevlin, Joshua Felder, Kevin Iannucci, Ashton Gunning, Matthew Von Der Ahe, Tom Sinclair, James Day Keith, Alex Hintz, Casey Metcalfe, Bradley Edens, Alicia Johnston, Barbara Pollard, Alexandra Castillo, Aaron Hughes, Ryan DeLong, Mike Smith, Champ Pederson, Seán Cullen, Cory Wojcik, Stephanie Sy, Lauren Cochrane, Jacob Blair, Jean-Jacques Javier

Regizor
Bobby Farrelly

Scenarist
Mark Rizzo

Genul filmului
Comedie, Dramă, Sport, Filme 2023

Data de lansare
24 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Champions titlul original, Champions titlul în România

Este filmul Champions pe HBO Max

Din păcate filmul Champions încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Champions pe Netflix?

Din păcate filmul Champions încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Champions

În filmul CHAMPIONS, Woody Harrelson joacă în povestea hilară și emoționantă a unui fost antrenor de baschet din ligă minoră, căruia, după o serie de pași greșiți, tribunalul îi ordonă să conducă o echipă de jucători cu dizabilități intelectuale. El realizează curând că, în ciuda îndoielilor sale, împreună, această echipă poate merge mai departe decât și-au imaginat vreodată.


Trailer la filmul Champions (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii