Header Ads Widget

Ceva de împrumut (Film comedie romantică 2005) The Wedding Date Trailer și detalii

Film comedie romantică "Ceva de împrumut" 2005 cu actorii Debra Messing, Dermot Mulroney și Amy Adams. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Wedding Date".




Descrierea sinopsis a filmului Ceva de împrumut / The Wedding Date

Odată cu nunta surorii ei mai mici (Amy Adams) care se apropie cu pași repezi, Kat Ellis (Debra Messing) se confruntă cu perspectiva nedorită de a călători singură la Londra pentru ceremonie. Deși acest lucru este destul de rău, Jeffrey (Jeremy Sheffield), bărbatul care a părăsit-o pe măsură ce se apropiau de căsătorie, se întâmplă să fie cacalerul de onoare al mirelui. Hotărâtă să arate tuturor -- mai ales lui Jeffrey -- că viața ei romantică este la fel de plină și palpitantă ca întotdeauna, Kat angajează ca întâlnire un bărbat escortă fermecător (Dermot Mulroney).

Regia
Clare Kilner

Actori în distribuție
Debra Messing, Dermot Mulroney, Amy Adams, Jack Davenport, Sarah Parish, Jeremy Sheffield, Peter Egan, Holland Taylor, Jolyon James, C. Gerod Harris, Martin Barrett, Jay Simon, Ivana Horvat, Linda Dobell, Helen Lindsay, Lucy Bermingham, John Sackville, George Asprey

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
4 februarie 2005

Trailer la filmul Ceva de împrumut / The Wedding Date (2005)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii