Header Ads Widget

Cercul literar Jane Austen (Film comedie romantică 2007) The Jane Austen Book Club Trailer și detalii

Film comedie și dramă romantică "Cercul literar Jane Austen" 2007 cu actorii Maria Bello, Emily Blunt și Kathy Baker. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Jane Austen Book Club".




Descrierea sinopsis a filmului Cercul literar Jane Austen / The Jane Austen Book Club

Explorează zicala lui Jane Austen care spune că incivilitatea generală este la esența iubirii. Soțul Sylviei (Amy Brenneman) o părăsește pentru o altă femeie, așa că Bernadette (Kathy Baker) și Jocelyn (Maria Bello) organizează un club de carte pentru a-i distrage atenția. Ei o recrutează pe fiica Sylviei, Allegra (Maggie Grace); Prudie (Emily Blunt), o tânără profesoară a cărei căsătorie este cam pe butuci; și Grigg (Hugh Dancy), un fan SF care se alătură din atracție pentru Jocelyn. Cei șase citesc și discută un roman scris de Jane Austen pe lună. Jocelyn încearcă să-l combine pe Grigg cu Sylvia; Allegra se îndrăgostește de o femeie pe care o întâlnește făcând parașutism; Prudie se gândește la o aventură cu un student; Fostul soț al Sylviei continuă să apară. În discuții, personajele se dezvăluie în comentariile lor. Până la urmă, sunt adevărurile universal recunoscute?

Regia
Robin Swicord

Actori în distribuție
Maria Bello, Emily Blunt, Kathy Baker, Hugh Dancy, Amy Brenneman, Maggie Grace, Jimmy Smits, Ed Brigadier, Lynn Redgrave, Kevin Zegers, Marc Blucas, Catherine Schreiber, Ned Hosford, Messy Stench, Chris Burket, Parisa Fitz-Henley, Stephanie Denise Griffin, Myndy Crist, Graham Norris, Kurt Bryant, Russ Jones, Michelle Ewin, Gwendoline Yeo, Nancy Travis, Miguel Nájera

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
21 septembrie 2007

Cunoscut și ca
The Jane Austen Book Club - titlul original, Cercul literar Jane Austen - titlul în România

Trailer la filmul Cercul literar Jane Austen / The Jane Austen Book Club (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii