Header Ads Widget

Blueback (Film dramă 2022) Trailer și detalii

Film dramă "Blueback" 2022 cu actorii Eric Bana, Mia Wasikowska și Radha Mitchell. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Blueback".


Despre filmul Blueback

Blueback este un film dramă australian din 2022 regizat de Robert Connolly, după un scenariu scris de Connolly și Tim Winton, bazat pe romanul cu același nume al lui Winton din 1997. Filmul este centrat pe o fată tânără care se împrietenește cu un pește Blue Groper în timp ce face scufundări și devine o activistă pasionată pentru protejarea ecosistemului recifelor de corali din Australia. În rolurile principale joacă actorii Mia Wasikowska, Radha Mitchell, Ilsa Fogg, Liz Alexander, Ariel Donoghue, Clarence Ryan, Pedrea Jackson, Erik Thomson, Eddie Baroo și Eric Bana.

Filmul dramă Blueback a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 10 septembrie 2022, iar lansarea sa oficială în cinematografe în Australia era programată pentru 1 ianuarie 2023.



Descrierea sinopsis a filmului Blueback

Filmul o urmărește pe Abby, un copil care se împrietenește cu un magnific Blue Groper în timp ce face scufundări. Când Abby își dă seama că peștele este amenințat, se inspiră de la mama ei activistă, Dora, și se luptă cu braconierii pentru a-și salva prietenul.

Regia
Robert Connolly

Actori în distribuție
Eric Bana, Mia Wasikowska, Radha Mitchell, Clarence Ryan, Eddie Baroo, Ilsa Fogg, Ariel Donoghue, Dalip Sondhi, Elizabeth Alexander, Albert Mwangi, Pedrea Jackson, Nick Paranamos, Dean Kennedy

Genul filmului
Dramă, Familie

Dată de lansare:
10 septembrie 2022

Cunoscut și ca
Blueback - titlul original, Blueback - titlul în România

Trailer la filmul Blueback (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii