Header Ads Widget

Blood (Film horror thriller 2022) Trailer și detalii

Film horror și thriller "Blood" 2022 cu actorii Michelle Monaghan, Skeet Ulrich și June B. Wilde. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Blood".


Despre filmul Blood

Blood este un film de groază și suspans american regizat de Brad Anderson și scris de Will Honley. Filmul o are în distribuție pe Michelle Monaghan în rol principal, alături de actorii Skeet Ulrich, June B. Wilde, Finlay Wojtak-Hissong, Frederick Allen, Onalee Ames, Erik Athavale, Rodrigo Beilfuss, Danika Frederick și Jennifer Rose Garcia în roluri secundare.

Filmul horror și thriller Blood a avut premiera pe data de 5 septembrie 2022 la festivalul de film Deauville și urmează să fie lansat în cinematografe pe 27 ianuarie 2023, de către Vertical Entertainment.



Descrierea sinopsis a filmului Blood

Jess, o mamă și o asistentă separată, se mută cu fiica ei Tyler și fiul Owen înapoi în vechea ei fermă. La scurt timp după ce s-a instalat, Owen este mușcat de câinele familiei, rezultând o infecție misterioasă de la mușcătură. Când Jess descoperă un remediu tulburător, este testată cât de departe este dispusă să meargă pentru a-și salva copilul.

Regia
Brad Anderson

Actori în distribuție
Michelle Monaghan, Skeet Ulrich, June B. Wilde, Finlay Wojtak-Hissong, Frederick Allen, Onalee Ames, Erik Athavale, Rodrigo Beilfuss, Danika Frederick, Jennifer Rose Garcia, Cheryl Gensiorek, Skylar Morgan Jones, Ban Lesage, Cindy Myskiw, Lena Onashko, Candace Smith, Jerni Stewart, Michael Strickland, Kierra Thompson, Lorrie Papadopoulos

Genul filmului
Horror, Thriller

Dată de lansare:
5 septembrie 2022

Cunoscut și ca
Blood - titlul original, Blood - titlul în România

Trailer la filmul Blood (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii