Header Ads Widget

Blestemul Penelopei (Film comedie romantică 2006) Penelope Trailer și detalii

Film comedie romantică "Blestemul Penelopei" 2006 cu actorii Christina Ricci, James McAvoy și Catherine O'Hara. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Penelope".




Descrierea sinopsis a filmului Blestemul Penelopei / Penelope

În acest basm romantic modern, Penelope este despre călătoria inspirațională a unei tinere fete, un secret de familie misterios și puterea iubirii. Cu toate șansele împotriva ei, pentru ca Penelope să rupă blestemul familiei, trebuie să găsească dragostea adevărată cu „unul din genul ei”. Penelope Wilhern (Christina Ricci), născută din oameni sociali bogați, este afectată de vraja Wilhern, care poate fi ruptă doar atunci când își găsește dragostea. Ascunsă în moșia familiei sale, fata singură întâlnește un șir de pretendenți în încercarea zadarnică a părinților ei de a rupe blestemul. Fiecare burlac eligibil este îndrăgostit de Penelope și de zestrea ei considerabilă; până când blestemul ei este dezvăluit. Lemon, un reporter de tabloid răutăcios și dornic de afirmare, vrea o fotografie a misterioasei Penelope și îl angajează pe Max (James McAvoy) să se pozeze ca un potențial pretendent pentru a obține fotografia. Frumosul tânăr, care se simte îndrăgostit de Penelope, nu se poate hotărî să-i dea ceea ce își dorește. Sătulă de această ultimă trădare și hotărâtă să trăiască viața în propriile ei condiții, Penelope se eliberează de familia ei și se aventurează singură în lume. Găsește aventura și pe Annie (Reese Witherspoon), prima ei prietenă, și pleacă într-o călătorie pentru a descoperi lumea și cine își dorește să fie.

Regia
Mark Palansky

Actori în distribuție
Christina Ricci, James McAvoy, Catherine O'Hara, Peter Dinklage, Reese Witherspoon, Russell Brand, Richard E. Grant, Nick Prideaux, Michael Feast, Ronni Ancona, Simon Woods, Paul Herbert, Simon Chandler, Andi-Marie Townsend, John Voce, Burn Gorman, Andrew Bailey, Nick Frost, Eve Pearce, Rob Rouse, William Willoughby, Rubria Negrao, Ross Boatman, Nigel Havers, Richard James, Lenny Henry, Tallulah Evans, Pam Phillips, Richard Leaf, Martin McDougall, James Howard, Shaun Parkes

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
8 septembrie 2006

Trailer la filmul Blestemul Penelopei / Penelope (2006)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii