Header Ads Widget

Blaze (Film dramă 2022) Trailer și detalii

Film crime și dramă "Blaze" 2022 cu actorii Simon Baker, Julia Savage și Yael Stone. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Blaze".




Descrierea sinopsis a filmului Blaze

Blaze (Julia Savage), în vârstă de doisprezece ani, este crescută de tatăl ei grijuliu, Luke (Simon Baker). Când este martoră la o crimă brutală pe străzi, Blaze se confruntă cu emoții conflictuale de frică debilitantă și dorință de dreptate. În timp ce ea se învârte necontrolat, Luke face tot posibilul să o ajute să treacă prin această criză, dar cu puțin efect. Un salvator improbabil intră în scenă, un dragon – o creație magnifică a lui Barton – care îi oferă lui Blaze mângâiere și curaj în timp ce ea găsește o cale de a merge înainte. Julia Savage este fantastic ca adolescentul confruntat cu o criză de neimaginat; la fel ca Simon Baker joacă rolul părintelui disperat să rezolve o problemă care nu se rezolvă ușor. Un film vibrant și emoționant, Blaze este un hibrid îndrăzneț de acțiune live, păpuși și animație, o odă pentru curajul feminin și o sărbătoare a puterii imaginației.

Regia
Del Kathryn Barton

Actori în distribuție
Simon Baker, Julia Savage, Josh Lawson, Yael Stone, Remy Hii, Morgan Davies, Heather Mitchell, John Waters, Will McDonald, Jean-Pierre Yerma, Kristy Wordsworth, Rebecca Massey, Emily Teede, Ryan Hedges, Stephen James King, Bernie Van Tiel, Eric So, Sofia Hampson, Sebastian Alanis Alvarez, Theo Masters, Neal Horton, Kailah Cabanas, Drew Wilson

Genul filmului
Animație, Crime, Dramă

Dată de lansare:
9 iunie 2022

Cunoscut și ca
Blaze - titlul original, Blaze - titlul în România

Trailer la filmul Blaze (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii