Header Ads Widget

Aventuri în Bruges (Film comedie dramă 2008) In Bruges Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Aventuri în Bruges" 2008 cu actorii Colin Farrell, Brendan Gleeson și Ralph Fiennes. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "In Bruges".


Despre filmul Aventuri în Bruges

Aventuri în Bruges / In Bruges este un film polițist de comedie-dramă din 2008, regizat și scris de Martin McDonagh în debutul său în lungmetraj și cu Colin Farrell și Brendan Gleeson în rolul a doi asasini irlandezi din Londra ascunși în Bruges, și cu Ralph Fiennes în rolul șefului lor. Filmul are loc și a fost filmat în Bruges, Belgia.

Pentru interpretarea sa din film, Colin Farrell a câștigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor – film muzical sau comedie, în timp ce Brendan Gleeson a fost nominalizat la aceeași categorie. Regizorul Martin McDonagh a câștigat premiul BAFTA pentru cel mai bun scenariu original și a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original.



Descrierea sinopsis a filmului Aventuri în Bruges / In Bruges

După o muncă deosebit de dificilă, asasinii Ray (Colin Farrell) și Ken (Brendan Gleeson) se îndreaptă spre Belgia pentru a se ascunde până când lucrurile se liniștesc. Ray urăște orașul medieval în care aterizează, dar Ken îi găsește frumusețea și liniștea încântătoare. Experiențele lor devin din ce în ce mai suprareale și, posibil, le schimbă viața pe măsură ce întâlnesc turiști, localnici, un pitic american și o potențială dragoste pentru Ray.

Regia
Martin McDonagh

Actori în distribuție
Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes, Clémence Poésy, Jordan Prentice, Thekla Reuten, Jérémie Renier, Anna Madeley, Elizabeth Berrington, Eric Godon, Željko Ivanek, Ciarán Hinds

Genul filmului
Comedie, Crime, Dramă

Dată de lansare:
8 februarie 2008

Cunoscut și ca
In Bruges - titlul original, Aventuri în Bruges - titlul în România

Trailer la filmul Aventuri în Bruges / In Bruges (2008)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii