Header Ads Widget

Autostopistul (Film thriller 2007) The Hitcher Trailer și detalii

Film thriller "Autostopistul" 2007 cu actorii Sean Bean, Sophia Bush și Zachary Knighton. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Hitcher".




Descrierea sinopsis a filmului Autostopistul / The Hitcher

În timp ce conduc prin deșertul New Mexico în timpul unei nopți ploioase, studenții Jim Halsey și prietena lui Grace Andrews îi oferă o călătorie autostopistului John Ryder. În timp ce se află în mașina lor, străinul se dovedește a fi un psihopat care amenință tânărul cuplu cu un cuțit, dar Jim reușește să-l arunce din mașină pe drum. A doua zi dimineață, tânărul cuplu îl vede pe John într-o altă mașină cu o familie și, în timp ce încearcă să-l avertizeze pe șofer că bărbatul este periculos, au un accident. În timp ce merg pe drum, găsesc toată familia înjunghiată în mașină, iar John vede că șoferul este încă în viață. Conduce la un restaurant căutând ajutor, dar poliția îi învinuiește pe Jim și pe Grace pentru crimă și îi trimite la secția de poliție. Cu toate acestea, John ucide polițiștii și urmărește cuplul, jucând un joc tragic și violent de-a șoarecele și pisica cu Grace și Jim.

Regia
Dave Meyers

Actori în distribuție
Sean Bean, Sophia Bush, Zachary Knighton, Neal McDonough, Kyle Davis, Skip O'Brien, Travis Schuldt, Danny Bolero, Jeffrey Hutchinson, Yara Martinez, Lauren Cohn, Michael J. Fisher

Genul filmului
Crime, Thriller

Dată de lansare:
19 ianuarie 2007

Cunoscut și ca
The Hitcher - titlul original, Autostopistul - titlul în România

Trailer la filmul Autostopistul / The Hitcher (2007)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii