Header Ads Widget

Angajatul lunii (Film comedie romantică 2006) Employee of the Month Trailer și detalii

Film comedie romantică "Angajatul lunii" 2006 cu actorii Dane Cook, Jessica Simpson și Dax Shepard. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Employee of the Month".




Descrierea sinopsis a filmului Angajatul lunii / Employee of the Month

Șmecherul Zack Bradley lucrează ca box boy la Super Club, un depozit de club. Este cel mai jos din ierarhia locurilor de muncă din magazin. Nu muncește din greu la locul lui de muncă și, împreună cu unii dintre colegii săi, prietenii angajați, tratează magazinul ca pe locul lui de joacă. Oricum, el este foarte apreciat de majoritatea celorlalți angajați. Obișnuia să muncea din greu, când dezvolta un .com, dar a pierdut toți banii lui și ai bunicii sale în acest proces. Ca atare, el a decis să nu-și asume niciun risc în viață cât timp locuiește acum cu ea pentru a-i oferi ceea ce el consideră cel puțin o viață mai ușoară. La cealaltă extremă se află Vince Downey, care stăpânește un aer de superioritate față de colegii săi angajați în calitate de casier șef al magazinului. El trăiește pentru a fi cel mai bun angajat al magazinului doar pentru a putea fi numit Angajatul lunii, deși a fost numit de șaptesprezece luni la rând. Dacă este numit Angajatul lunii pentru a optsprezecea oară la rând, va fi recompensat cu intrarea în programul de management al corporației și o mașină nouă. Zack hotărăște că vrea să întrerupă victoriile lui Vince, chiar dacă o face pentru că a citit în dosarul de angajare al transferurilor recente, că drăguța Amy Renfro, cu care a avut o relație la magazinul ei anterior va veni în magazinul lui. Zack găsește că munca pentru a deveni Angajatul lunii nu este atât de ușoară pe cât credea, mai ales că Vince nu va renunța la titlu și la toate avantajele sale fără o luptă, murdară sau nu. Zack trebuie să decidă cât de departe este dispus să meargă pentru a obține titlul și fata.

Regia
Greg Coolidge

Actori în distribuție
Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick, Tim Bagley, Brian George, Efren Ramirez, Marcello Thedford, Danny Woodburn, Harland Williams, Sean Whalen, Barbara Dodd, Victor Izay, Marc Mouchet, Kathleen Arc, John Hardman, Deryle J. Lujan, Adriana Cordova, Jenny Gabrielle, Emily Sandberg

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
6 octombrie 2006

Trailer la filmul Angajatul lunii / Employee of the Month (2006)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii