Header Ads Widget

A Good Person (Film dramă 2023) Trailer și Detalii

Film dramă "A Good Person" 2023 cu actorii Florence Pugh, Morgan Freeman și Molly Shannon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Good Person".


Despre filmul A Good Person

A Good Person este un film de comedie-dramă scris, regizat și produs de Zach Braff după un scenariu scris de el însuși. Filmul o urmărește pe Allison, a cărei viață se prăbușește în urma implicării ei într-un accident mortal. Filmul îi are în distribuție pe Florence Pugh, Molly Shannon, Chinaza Uche, Celeste O'Connor, Zoe Lister-Jones, Nichelle Hines, Toby Onwumere, Ignacio Diaz-Silverio, Oli Green, Brian Rojas, Ryann Redmond, Sydney Morton, Soojeong Son, Jackie Hoffman, Alex Wolff, Anthony Cedeño, Victor Cruz și Morgan Freeman.


Filmul dramă american A Good Person este produs de companiile Metro-Goldwyn-Mayer, Killer Films, Elevation Pictures și este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 24 martie 2023, de către United Artists Releasing.


Sinopsis la filmul A Good Person

O urmăm pe Allison (Pugh), o tânără a cărei lume se prăbușește când supraviețuiește unei tragedii inimaginabile, în timp ce se recuperează pentru o dependență de opioide și o durere nerezolvată. Ea formează o prietenie puțin probabilă cu viitorul ei socru, Daniel (Freeman), care îi oferă o șansă de luptă de a-și pune viața la loc și de a merge mai departe.





Distribuție Actori în filmul A Good Person

Florence Pugh, Morgan Freeman, Molly Shannon, Celeste O'Connor, Chinaza Uche, Zoe Lister-Jones, Nichelle Hines, Toby Onwumere, Ignacio Diaz-Silverio, Oli Green, Brian Rojas, Ryann Redmond, Sydney Morton, Soojeong Son, Jackie Hoffman, Alex Wolff, Anthony Cedeño, Victor Cruz, Mona Mee, Emilia Suárez, Zachary Garmers, Alexander Nicastro, Izzy Raye, Mark Thudium, Sophia Ruiz, Laura Houha, Chloe Margot, Raina Pellinger, Jordan Pontell, Lauren Yaffe

Regizor
Zach Braff

Scenarist
Zach Braff

Genul filmului
Dramă, Filme 2023

Data de lansare
24 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
A Good Person titlul original, A Good Person titlul în România

Este filmul A Good Person pe Netflix?

Din păcate filmul A Good Person încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A Good Person

Daniel (Morgan Freeman) este adus alături de Allison (Florence Pugh), o tânăra odată înfloritoare, cu un viitor strălucit, care a fost implicată într-o tragedie de neimaginat care i-a luat viața fiului lui Daniel. În timp ce Daniel, îndurerat, navighează în creșterea nepoatei sale adolescente, iar Allison caută mântuirea, ei descoperă că prietenia, iertarea și speranța pot înflori în locuri puțin probabile.


Trailer la filmul A Good Person (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii