Header Ads Widget

65 (Film aventuri sf 2023) Trailer subtitrat și Detalii

Film de aventuri și SF "65" 2023 cu actorii Adam Driver, Ariana Greenblatt și Chloe Coleman. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "65".


Despre filmul 65

"65" este un film thriller științifico-fantastic american din 2023, cu Adam Driver în rolul principal și scris și regizat de Scott Beck și Bryan Woods. Filmul le mai are în roluri principale pe actrițele Ariana Greenblatt și Chloe Coleman. Este o coproducție între Columbia Pictures, Bron Creative, Raimi Productions și Beck/Woods.


Filmul de aventuri și suspans sf "65" este programat să fie lansat în Statele Unite pe 10 martie 2023, de către Sony Pictures Releasing, dată la care filmul va avea premiera și în România, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.


Sinopsis la filmul 65

Un accident face ca un astronaut să se prăbușească cu naveta lui spațială pe o planetă misterioasă doar pentru a descoperi că nu este singur.





Distribuție Actori în filmul 65

Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman

Regizor
Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Scenarist
Guy Busick, James Vanderbilt

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Dramă, SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
10 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
10 martie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
65 titlul original, 65 titlul în România

Este filmul 65 pe HBO Max

Din păcate filmul 65 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul 65 pe Netflix?

Din păcate filmul 65 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului 65

După un accident catastrofal pe o planetă necunoscută, pilotul Mills descoperă rapid că a rămas blocat pe Pământ... cu 65 de milioane de ani în urmă. Acum, având o singură șansă de salvare, Mills și singurul supraviețuitor, Koa (Ariana Greenblatt), trebuie să-și croiască drum pe un teren necunoscut plin de creaturi preistorice periculoase (inclusiv dinozauri) într-o luptă epică pentru a supraviețui.


Trailer subtitrat la filmul 65 (2023)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf 65 (2023) cu actorii Adam Driver, Ariana Greenblatt și Chloe Coleman și regizat de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii