Header Ads Widget

When You Finish Saving the World (Film comedie dramă 2022) Trailer și Detalii

Film comedie dramă "When You Finish Saving the World" 2022 cu actorii Julianne Moore, Finn Wolfhard și Alisha Boe. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "When You Finish Saving the World".


Despre filmul When You Finish Saving the World

When You Finish Saving the World este un film de comedie-dramă american din 2022, scris și regizat de Jesse Eisenberg, în debutul său în regie. Filmul se bazează pe drama audio cu același nume a lui Jesse Eisenberg din 2020. Julianne Moore și Finn Wolfhard joacă rolul mamei și al fiului. În alte roluri joacă actorii Alisha Boe, Jay O. Sanders, Billy Bryk, Jack Justice, Eleonore Hendricks, Catherine Haun, Annacheska Brown, Sara Anne și Marika Rose Sayers.


Filmul de comedie și dramă When You Finish Saving the World a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 20 ianuarie 2022 și este programat să fie lansat limitat pe 20 ianuarie în cinematografele americane de către compania A24. Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor.


Sinopsis la filmul When You Finish Saving the World

Evelyn și fiul ei Ziggy își caută înlocuitori unul pentru celălalt, în timp ce Evelyn încearcă cu disperare să modeleze un adolescent modest la adăpostul ei, Ziggy încearcă să se apropie de o tânără genială de la școală.





Distribuție Actori în filmul When You Finish Saving the World

Julianne Moore, Finn Wolfhard, Alisha Boe, Jay O. Sanders, Billy Bryk, Jack Justice, Eleonore Hendricks, Catherine Haun, Annacheska Brown, Sara Anne, Marika Rose Sayers, Felipe Jeantete, Calhoun Koenig, Colin Miller, Adrian Mackenzie, Laura-Love Tode, Mimi Fletcher, Jordyn Aurora Aquino, Monica Sanchez, DezBaa', Kenneth McGlothin, Jeanette Aguilar Harris, Isabella Gloetzner, Darlene Kellum, Magnolia Marie, Crystal Mayes, Aaron Rogers

Regizor
Jesse Eisenberg

Scenarist
Jesse Eisenberg

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
20 ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, 20 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
When You Finish Saving the World titlul original, When You Finish Saving the World titlul în România

Este filmul When You Finish Saving the World pe HBO Max

Din păcate filmul When You Finish Saving the World încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul When You Finish Saving the World pe Netflix?

Din păcate filmul When You Finish Saving the World încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului When You Finish Saving the World

Din studioul din dormitorul său de acasă, elevul de liceu Ziggy interpretează melodii folk rock originale pentru o bază de fani online adoratori. Acest concept o mistifică pe mama sa reală și stresată, Evelyn, care conduce un adăpost pentru supraviețuitorii abuzului domestic. În timp ce Ziggy este ocupat să încerce să-și impresioneze colega de clasă, Lila, angajată social, făcându-și muzica mai puțin gingașă și mai politică, Evelyn îi întâlnește pe Angie și pe fiul ei adolescent, Kyle, care își caută refugiu la unitatea ei. Ea observă o legătură între cei doi care îi lipsește cu propriul ei fiu și decide să-l ia pe Kyle sub aripa ei împotriva instinctelor ei care spun că nu e bine. În debutul său regizoral atent creat și plăcut din punct de vedere estetic, Jesse Eisenberg își adaptează proiectul audio cu același nume pentru a spune povestea unei mame și a unui fiu care nu reușesc să înțeleagă valorile celuilalt. Cu umor blând și dialog perfect, filmul When You Finish Saving the World reflectă un moment de faimă pe internet și activism al tinerilor, dar spune și povestea atemporală a părinților și copiilor care se luptă să se conecteze peste prăpastia generațională care îi desparte.


Trailer la filmul When You Finish Saving the World (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii