Header Ads Widget

Bloodshot (Film acțiune sf 2020) Trailer și detalii

Film acțiune sf "Bloodshot" 2020 cu actorii Vin Diesel, Eiza Gonzalez și Guy Pearce. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Bloodshot".




Descrierea sinopsis a filmului Bloodshot

Ray Garrison, un soldat de elită care a fost ucis în luptă, este readus la viață printr-o tehnologie avansată care îi oferă capacitatea de a avea puterea super-umană și de a se vindeca rapid. Cu noile sale abilități, el merge după bărbatul care i-a ucis soția, sau cel puțin, despre care crede că i-a ucis soția. Curând ajunge să învețe că nu se poate avea încredere în tot ceea ce i se spune. Adevărata întrebare este: poate avea încredere în sine?

Regia
Dave Wilson

Actori în distribuție
Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Talulah Riley, Lamorne Morris, Guy Pearce, Jóhannes Haukur, Alex Hernandez, Siddharth Dhananjay, Tamer Burjaq, Clyde Berning, David Dukas, Charlie Bouguenon, Tyrel Meyer, Frans Steyn, David Davadoss, Alex Anlos, Nic Rasenti, Ryan Michael Sin, Michael Kirch, Ryan Kruger

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF

Dată de lansare:
13 martie 2020

Cunoscut și ca
Bloodshot - titlul original, Bloodshot - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Bloodshot (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Bloodshot (2020) cu actorii Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell, Talulah Riley și Lamorne Morris și regizat de Dave Wilson.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii