Header Ads Widget

Your Christmas or Mine? (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie romantică "Your Christmas or Mine?" 2022 cu actorii Asa Butterfield, Cora Kirk și Angela Griffin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Your Christmas or Mine?".


Despre filmul Your Christmas or Mine?

Your Christmas or Mine? (Crăciunul tău sau al meu?) este un film de comedie romantică britanic din 2022 regizat de Jim O'Hanlon după un scenariu scris de Tom Parry și produs de Kate Heggie. În rolurile principale joacă Asa Butterfield și Cora Kirk, alături de actori precum Angela Griffin, David Bradley, Wendy Mae Brown, Natalie Gumede, Ram John Holder, Lucien Laviscount, Daniel Mays și Teddy Wallwork în roluri secundare.


Filmul de comedie romantic Your Christmas or Mine? este produs de companiile Banijay Entertainment și Shiny Button Productions si este programat să fie lansat pe 2 decembrie 2022 platforma de streaming Amazon Prime Video.


Sinopsis la filmul Your Christmas or Mine?

Un cuplu de tineri studenți decid să-l surprindă pe celălalt de Crăciun doar pentru a trebui să experimenteze accidental Crăciunul împreună cu familiile celuilalt. Ea se îndreaptă către un conac practic gol din Gloucester, unde nici măcar nu este evident că se întâmplă Crăciunul. El intră într-o casă semi-detașată, haotică și plină din Macclesfield. O cădere bruscă de zăpadă îi lasă blocați.





Distribuție Actori în filmul Your Christmas or Mine?

Asa Butterfield, Cora Kirk, Angela Griffin, David Bradley, Wendy Mae Brown, Natalie Gumede, Ram John Holder, Lucien Laviscount, Daniel Mays, Teddy Wallwork, Harriet Walter, June Watson, Julia Westcott-Hutton, Aston Wray, Harris Kiiza, Mark Heap, Alex Jennings, Evelyn Fung, Elise Fung, David Hargreaves, Stephanie Fayerman, Barley, Lizzie Roper, Natalie Dunne, Neil Edmond, Annabelle Dowler

Regizor
Jim O'Hanlon

Scenarist
Carl W. Lucas

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
2 decembrie 2022 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Your Christmas or Mine? titlul original, Your Christmas or Mine? titlul în România

Este filmul Your Christmas or Mine? pe HBO Max

Din păcate filmul Your Christmas or Mine? încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Your Christmas or Mine? pe Netflix?

Din păcate filmul Your Christmas or Mine? încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Your Christmas or Mine?

Este Ajunul Crăciunului. La Gara Marylebone, un cuplu de tânăr emoționant, HAYLEY TAYLOR și JAMES HUGHES au trecut cu greu printr-o mulțime de pasageri care se îndreptau cu nerăbdare spre casă de Crăciun. James se va plictisi din greu în micul sat Kemble, în timp ce Hayley nu va avea o clipă de liniște la Crăciunul familiei sale numeroase din Macclesfield. Pe măsură ce își iau rămas bun, își dau seama brusc cât de mult le va fi dor unul de celălalt. Trei săptămâni despărțiți este aproape insuportabil. În timp ce Hayley ocupă loc în tren și James este pe cale să se îmbarce în al lui pe celălalt peron, amândoi iau brusc aceeași decizie impulsivă de a se surprinde unul pe celălalt de Crăciun și, fără să vrea, să treacă prin gară și să schimbe trenurile din greșeală. Fluierul sună și trenurile se îndepărtează în direcții opuse, când începe să cadă zăpadă abundentă. Hayley și James realizează rapid că acesta va fi un Crăciun cum nu a mai fost altul când, prinși de cea mai puternică ninsoare din ultimii ani, sunt forțați să petreacă Crăciunul împreună cu familiile celorlalți. James este aruncat în gospodăria haotică, zgomotoasă și iubită a familiei Taylor, unde Crăciunul este punctul culminant al anului, în timp ce Hayley pășește în uriașa și descurajanta proprietate Hughes pentru a descoperi că nimeni nu se ocupă de Crăciun. În cele două lumi diferite ale lor, cuplul este pe cale să realizeze că există multe lucruri pe care nu le știau despre persoana de care s-au îndrăgostit. Va supraviețui iubirea lor pe măsură ce secrete lor cele mai mari vor începe să fie dezvăluite?


Trailer la filmul "Your Christmas or Mine?" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii