Header Ads Widget

Un mister de Crăciun (Film comedie 2022) A Christmas Mystery Trailer și Detalii

Film comedie și mister de Crăciun pentru familie "Un mister de Crăciun" 2022 cu actorii Violet McGraw, Santino Barnard și Beau Bridges. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Christmas Mystery".


Despre filmul Un mister de Crăciun

Un mister de Crăciun / A Christmas Mystery este un film american de comedie și mister de Crăciun, din 2022, regizat de Alex Ranarivelo după un scenariu scris de John Ducey. În distribuția filmului îi găsim pe actorii Violet McGraw, Santino Barnard, Lauren Lindsey Donzis, Leonardo Cecchi, Eddie Cibrian, Oscar Nuñez, Christoph Sanders, Drew Powell, Beau Bridges și Karen Torres.


Filmul de Crăciun de comedie și mister Un mister de Crăciun / A Christmas Mystery este produs de compania ESX Entertainment și a fost lansat în România online și subtitrat în data de 24 noiembrie 2022 pe platforma de streaming HBO Max România.


Sinopsis la filmul Un mister de Crăciun

Când tatăl celui mai bun prieten al ei este acuzat în mod fals că a furat prețioșii clopoței ai orașului, o tânără detectivă amatoare și prietenii ei trebuie să-l găsească pe hoțul adevărat înainte de Crăciun.





Distribuție Actori în filmul Un mister de Crăciun

Violet McGraw, Santino Barnard, Lauren Lindsey Donzis, Leonardo Cecchi, Eddie Cibrian, Oscar Nuñez, Christoph Sanders, Drew Powell, Beau Bridges, Karen Torres, Heather Barberie, Shonte Akognon, Alkaio Thiele, Toby Larsen, Brian D. Cohen, Allison Ewing, Michael J. Asberry, Lauren Richardson, Robert Wu, Sandra Fsh, Brynne Kurland, Jahanshah Afshar, Tony Panterra, Paige Burns

Regizor
Alex Ranarivelo

Scenarist
John Ducey

Genul filmului
Comedie, Familie, Mister, Filme 2022

Data de lansare
24 noiembrie 2022 pe HBO Max

Premiera în România
24 noiembrie 2022 online, subtitrat și 4K ULTRA HD pe HBO Max România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: în 4K ULTRA HD pe HBO Max România

Cunoscut și ca
A Christmas Mystery titlul original, Un mister de Crăciun titlul în România

Este filmul Un mister de Crăciun pe HBO Max

Da, filmul Un mister de Crăciun este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 24 noiembrie 2022 aici pe HBO Max România.

Este filmul Un mister de Crăciun pe Netflix?

Din păcate filmul Un mister de Crăciun încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Un mister de Crăciun

În urmă cu o sută de ani, o fâșie de clopoței magici ai lui Moș Crăciun a fost descoperită de un băiat în Pleasant Bay, Oregon, aducând un secol de prosperitate și pace pentru micul oraș. Acum, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, clopotele - centrul vital al orașului - lipsesc și depinde de un grup de copii îndrăzneți să rezolve cazul, să găsească clopotele și să restaureze magia Crăciunului în Pleasant Bay și cetățenilor săi.


Trailer la filmul "Un mister de Crăciun" 2022 A Christmas Mystery


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii