Header Ads Widget

Super Mario Bros: Filmul (Film animație 2023) The Super Mario Bros. Movie Trailer și Detalii

Film animație și comedie "Super Mario Bros: Filmul" 2023 cu actorii Chris Pratt, Anya Taylor-Joy și Charlie Day. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Super Mario Bros. Movie".


Despre filmul Super Mario Bros: Filmul

Filmul Super Mario Bros: Filmul / Super Mario Bros. este un film de comedie și aventură, animat pe computer, bazat pe franciza de jocuri video Mario de la Nintendo, produs de Universal Pictures și Illumination în asociere cu Nintendo și distribuit de Universal. Este a treia adaptare de lungmetraj a francizei Mario, după filmul anime japonez Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach! (1986) și filmul american live-action Super Mario Bros. (1993). Filmul este regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic (în debutul regizoral al lui Jelenic) și scris de Matthew Fogel. Distribuția vocală a ansamblului filmului îl are pe Chris Pratt în rolul lui Mario și îi include și pe Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet și Kevin Michael Richardson.

După eșecul critic și comercial al filmului din 1993, Nintendo a fost reticent să licențieze proprietățile sale intelectuale pentru adaptări cinematografice. Creatorul Mario Shigeru Miyamoto a devenit interesat să dezvolte un alt film atunci când Nintendo aducea jocurile sale mai vechi în serviciul Virtual Console și, prin munca depusă de Nintendo cu Universal Parks & Resorts pentru a crea Super Nintendo World, l-a cunoscut pe fondatorul Illumination, Chris Meledandri. Până în 2016, cei doi discutau despre un film Mario, iar în ianuarie 2018, Nintendo a anunțat că va colabora cu Illumination și Universal pentru a-l produce. Producția a fost în desfășurare până în 2020. Pe 6 octombrie 2022, un trailer teaser pentru film a fost prezentat printr-o prezentare Nintendo Direct.


Filmul de animație Super Mario Bros: Filmul / The Super Mario Bros. este programat să fie lansat în Statele Unite pe 7 aprilie 2023 și în Japonia pe 28 aprilie.


Sinopsis la filmul Super Mario Bros: Filmul

Un instalator pe nume Mario călătorește printr-un labirint subteran împreună cu fratele său, Luigi, încercând să salveze o prințesă capturată.





Distribuție Actori în filmul Super Mario Bros: Filmul

Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet, Kevin Michael Richardson, Khary Payton, Eric Bauza, Juliet Jelenic

Regizor
Aaron Horvath, Michael Jelenic

Scenarist
Matthew Fogel

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
7 Aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Super Mario Bros. Movie titlul original, The Super Mario Bros. Movie titlul în România

Este filmul Super Mario Bros: Filmul pe HBO Max

Din păcate filmul Super Mario Bros: Filmul / The Super Mario Bros. Movie încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Super Mario Bros: Filmul pe Netflix?

Din păcate filmul Super Mario Bros: Filmul / The Super Mario Bros. Movie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Super Mario Bros: Filmul

Mario și Luigi trăiesc în New York City până când într-o zi fatidică, ei intră în filmul cu jocuri video și descoperă misterele tatălui lor dispărut și ale broaștei țestoase de mult pierdută. Între timp, o țestoasă uriașă pe nume Bowser, regele Koopa, încearcă să obțină toate cele 120 de stele de putere pentru a avea acces la Yoshi, în timp ce Donkey Kong încearcă să-i facă o farsă lui Mario. Între timp, Bowser junior este în comă și se agață de viață în timp Mario încearcă să ajungă la castel.


Trailer la filmul "The Super Mario Bros. Movie / Super Mario Bros: Filmul" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii