Header Ads Widget

The Old Way (Film western 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și western "The Old Way" 2023 cu actorii Nicolas Cage, Ryan Kiera Armstrong și Shiloh Fernandez. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Old Way".


Despre filmul The Old Way

The Old Way este un film western de acțiune american din 2023 regizat de Brett Donowho după un scenariu scris de Carl W. Lucas. În film, un bătrân pistolier și fiica lui trebuie să înfrunte consecințele trecutului său, când sosește fiul unui bărbat pe care l-a ucis cu ani în urmă, având gunduri de răzbunare. În rolul principal joacă Nicolas Cage, alături de actori precum Ryan Kiera Armstrong, Shiloh Fernandez, Nick Searcy, Noah Le Gros, Clint Howard, Kerry Knuppe, Abraham Benrubi, Brett Donowho și Eddie Spears în roluri secundare.


Filmul de acțiune western The Old Way este produs de companiile Capstone Pictures, Intercut Capital, Skipstone Pictures și Saturn Films si este programat să fie lansat în cinematografe de Saban Films pe 6 ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul The Old Way

Pistolerul pensionar Colton Briggs se confruntă cu consecințele trecutului său atunci când fiul unui bărbat pe care l-a ucis sosește pentru a se răzbuna. Briggs trebuie să ia încă o dată armele după ce soția sa este ucisă și i se alătură tânăra sa fiică.





Distribuție Actori în filmul The Old Way

Nicolas Cage, Ryan Kiera Armstrong, Shiloh Fernandez, Nick Searcy, Noah Le Gros, Clint Howard, Kerry Knuppe, Abraham Benrubi, Brett Donowho, Eddie Spears, Dean Armstrong, Boyd Kestner, Adam Lazarre-White, Mezi Atwood, Skyler Stone, Craig Branham, Beau Linnell, Corby Griesenbeck, Hudson Laird, Jeff Medley, Joe Pepper, Everett Blunck

Regizor
Brett Donowho

Scenarist
Carl W. Lucas

Genul filmului
Acțiune, Western, Filme 2022

Data de lansare
6 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Old Way titlul original, The Old Way titlul în România

Este filmul The Old Way pe HBO Max

Din păcate filmul The Old Way încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Old Way pe Netflix?

Din păcate filmul The Old Way încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Old Way

Câștigătorul premiului Oscar, Nicolas Cage joacă în primul său western în rolul lui Colton Briggs, un pistoler cu sânge rece devenit bărbat de familie respectabil. Când un tâlhar și gașca lui îl pun pe Colton și familia sa în pericol, acesta este forțat să ia armele cu un partener puțin probabil - fiica lui de 12 ani (Ryan Kiera Armstrong) - în acest film plin de acțiune, care se dezvoltă spre confruntare fatidică cu suspans zguduitor.


Trailer la filmul "The Old Way" 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii