Header Ads Widget

The Inhabitant (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "The Inhabitant" 2022 cu actorii Odessa A’zion, Leslie Bibb și Dermot Mulroney. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Inhabitant".


Despre filmul The Inhabitant

The Inhabitant este un film american de groază și suspans din 2022 regizat de Jerren Lauder după un scenariu scris de Kevin Bachar. În film, o serie de evenimente supranaturale dezvăluie un adevăr întunecat în spatele unei adolescente chinuită. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Odessa A’zion, Leslie Bibb și Dermot Mulroney, alături de Lizze Broadway, Michael Cooper Jr., Mary Buss, Jackson Dean Vincent, Kenneisha Thompson, Ryan Francis și Todd Jenkins în roluri secundare.


Filmul thriller și horror The Inhabitant a fost produs de compania Steelyard Pictures și a fost lansat în America în cinematografe selectate de Gravitas Ventures.


Sinopsis la filmul The Inhabitant

O adolescentă descendentă al lui Lizzie Borden este prinsă între viziuni paranoice și o schizofrenie purulentă în mijlocul unei serii de crime în orașe mici.





Distribuție Actori în filmul The Inhabitant

Odessa A’zion, Leslie Bibb, Dermot Mulroney, Lizze Broadway, Michael Cooper Jr., Mary Buss, Jackson Dean Vincent, Kenneisha Thompson, Ryan Francis, Todd Jenkins, Hartleigh Buwick, Lois Leftwich, Sabreena Iman, Krista Perry, Jennifer Rader, Avery Baker, Jake Washburn, Jenifer Ellis, Mitchell Neil

Regizor
Jerren Lauder

Scenarist
Kevin Bachar

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
7 Octombrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Inhabitant titlul original, The Inhabitant titlul în România

Este filmul The Inhabitant pe HBO Max

Din păcate filmul The Inhabitant încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Inhabitant pe Netflix?

Din păcate filmul The Inhabitant încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Inhabitant

Filmul se referă la descendența presupusei ucigașe cu topor, Lizzie Borden, a cărei răutate continuă în familie ca un blestem. Povestea este călătoria până la sfârșitul rațiunii, un tur de forță prin mintea unei adolescente care este o descendentă a lui Lizzie Borden și care are nebunia în sânge și începe să înțeleagă că coșmarurile ei criminale nu sunt un vis ci o premoniţie.


Trailer la filmul "The Inhabitant" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii