Header Ads Widget

Fiica eternă (Film mister 2022) The Eternal Daughter Trailer și Detalii

Film dramă și mister "Fiica eternă" 2022 cu actorii Tilda Swinton, Joseph Mydell, Carly-Sophia Davies. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Eternal Daughter".


Despre filmul Fiica eternă

Fiica eternă / The Eternal Daughter este un film dramă cu mister din 2022 scris, produs și regizat de Joanna Hogg și cu Tilda Swinton în rol principal. În roluri secundare joacă actorii Joseph Mydell, Carly-Sophia Davies și Alfie Sankey-Green.


Filmul a avut premiera mondială la cel de-al 79-lea Festival Internațional de Film de la Veneția pe 6 septembrie 2022. De asemenea, va fi proiectat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022 și al 60-lea Festival de Film de la New York. În cinematografele americane, filmul va fi lansat pe 2 decembrie 2022.


Sinopsis la filmul Fiica eternă

În această poveste cu fantome a apreciatei regizoare Joanna Hogg, o fiică de vârstă mijlocie și mama ei în vârstă trebuie să se confrunte cu secrete îngropate de mult atunci când se întorc la fosta lor casă de familie, un conac cândva măreț care a devenit un hotel aproape vacant plin de mister.





Distribuție Actori în filmul Fiica eternă

Tilda Swinton, Joseph Mydell, Carly-Sophia Davies, Alfie Sankey-Green, Zinnia Davies-Cooke, August Joshi, Louis

Regizor
Joanna Hogg

Scenarist
Joanna Hogg

Genul filmului
Dramă, Mister, Filme 2022

Data de lansare
2 Decembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Eternal Daughter titlul original, Fiica eternă titlul în România

Este filmul Fiica eternă pe HBO Max

Da filmul Fiica eternă / The Eternal Daughter încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Fiica eternă pe Netflix?

Din păcate filmul Fiica eternă / The Eternal Daughter încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fiica eternă

O artistă și mama ei în vârstă se confruntă cu secrete îngropate de mult atunci când se întorc într-o fostă casă de familie, acum un hotel bântuit de trecutul său misterios. Prezentând o performanță impresionantă și profund emoționantă a lui Tilda Swinton, cel mai recent film atrăgător al celebrei regizoare Joanna Hogg este o explorare strălucitoare și captivantă a relațiilor parentale și a lucrurilor pe care le lăsăm în urmă.


Trailer la filmul "The Eternal Daughter" 2022 Fiica eternă


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii