Header Ads Widget

Sărbătorile în Harmony (Film comedie 2022) Holiday Harmony Trailer și Detalii

Film comedie muzicală "Sărbătorile în Harmony" 2022 cu actorii Annelise Cepero, Jeremy Sumpter și Brooke Shields. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Holiday Harmony".


Despre filmul Sărbătorile în Harmony

"Sărbătorile în Harmony / Holiday Harmony" este un film de comedie, dramă și muzică american din 2022 regizat de Shaun Paul Piccinino după un scenariu scris de Lauren Swickard și Christopher James Harvill. În rolurile principale ale filmului joacă Annelise Cepero, Jeremy Sumpter și Brooke Shields, alături de actorii Sophia Reid-Gantzert, Ryder Franco, Richard Perrie, Jordyn Curet, Kayden Franco, Carla Jimenez, Morgan Harvill, Seth Coltan, Calvin Seabrooks și Amy Brown în roluri secundare.


Filmul de comedie muzical "Sărbătorile în Harmony / Holiday Harmony" este produs de compania ESX Entertainment și a fost lansat online și subtitrat în România pe platforma de streaming HBO Max în data de 24 noiembrie 2022.


Sinopsis la filmul Sărbătorile în Harmony

O tânără simpatică și talentată este momentan îndepărtată de la urmărirea viselor sale muzicale, atunci când camioneta ei se defectează într-un orășel primitor chiar înainte de Crăciun.





Distribuție Actori în filmul Sărbătorile în Harmony

Annelise Cepero, Jeremy Sumpter, Brooke Shields, Sophia Reid-Gantzert, Ryder Franco, Richard Perrie, Jordyn Curet, Kayden Franco, Carla Jimenez, Morgan Harvill, Seth Coltan, Calvin Seabrooks, Amy Brown, Michael Wiseman, Sisanie, Bobby McGee, Jenna Anne Johnson, Lauren Swickard, Tefi Pessoa, Michael Bow, Shaun Paul Piccinino, Marco Deckmann, Johnny Afshar, Tony Panterra, Brynne Kurland, Arielle Rothman, Olivia Blue, Damon Dayton, Sarah Gierer, Tracy Todd

Regizor
Shaun Paul Piccinino

Scenarist
Lauren Swickard, Christopher James Harvill

Genul filmului
Comedie, Dramă, Muzical, Filme 2022

Data de lansare
24 noiembrie 2022 online pe HBO Max

Premiera în România
24 noiembrie 2022 online și subtitrat pe HBO Max România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe HBO Max

Cunoscut și ca
Holiday Harmony titlul original, Sărbătorile în Harmony titlul în România

Este filmul Sărbătorile în Harmony pe HBO Max

Da, filmul Sărbătorile în Harmony este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 24 noiembrie 2022 aici pe HBO Max România.

Este filmul Sărbătorile în Harmony pe Netflix?

Din păcate filmul Sărbătorile în Harmony încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sărbătorile în Harmony

Cântăreața și compozitoarea Gail (Annelise Cepero) are o oportunitate care se ivește doar o dată în viață, șansa de a participa la un concurs care o poate face celebră și conduce pe un drum de țară ajungând doar până la Harmony Springs, Oklahoma, când călătoria ei, bugetul și toate speranțele ei sunt blocate. Cu doar două săptămâni până să ajungă la spectacolul visurilor ei din Ajunul Crăciunului de la iHeartRadio, ea urmează sfatul lui Jeremy (Jeremy Sumpter) și se înfruntă cu un grup de copii neadaptați care speră să cânte și ei într-o gală de Ajun de Crăciun. Gail și Jeremy devin apropiați, dar dacă ea își va îndeplini visul de-o viață, poate fi nevoită să-l părăsească pe el și orașul pe care a ajuns să-l iubească în urmă. Actrița Brooke Shields joacă și ea în acest film.


Trailer la filmul Sărbătorile în Harmony / Holiday Harmony (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii