Header Ads Widget

Romina, viața mea (Film românesc comedie muzicală 2023) Romina VTM Trailer și detalii

Film românesc de comedie romantică muzicală "Romina, viața mea" 2023 cu actorii: Nicole Cherry, Matei Dima și Rareș Marius. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Romina, viața mea".


Despre filmul românesc Romina, viața mea

Romina, viața mea (Romina VTM) este un film românesc de comedie și muzical din 2023 regizat de Paul-Razvan Macovei după un scenariu scris de Radu Alexandru. Filmul o are în rol principal pe Nicole Cherry interpretând personajul Romina, alături de actori români precum Bogdan de la Ploiești, Cesima Nechifor, Rareș Maris, Yny Sebi, Costi Max, Ana Maria Guran, Matei Dima, Tzancă Uraganu, Rareș Mariș, Cristina Pucean, Costel Biju.


Film românesc de comedie romantică muzicală Romina, viața mea (Romina VTM) este produs de companiile Vidra Productions și Selly Media Network și va fi lansat în România în premieră în data de 6 ianuarie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Romina, viața mea

Romina încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești, iar pe parcurs se îndrăgostește de Valentin pe care îl ajută să devină artist.





Distribuție Actori în filmul Romina, viața mea

Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești, Rareș Maris, Yny Sebi, Cesima Nechifor, Costi Max, Ana Maria Guran, Matei Dima, Tzancă Uraganu, Rareș Mariș, Cristina Pucean, Costel Biju, Selly, Viorel Păunescu, Cosmina Păsărin, Tudor Oprișan, Letiția Vlădescu, Matei Berechet, Eduard Buhac, Oana Jindiceanu

Regizor: Paul-Răzvan Macovei

Scenariu: Radu Alexandru

Genul filmului: Comedie, Muzical, Romantic, Filme românești, Filme românești 2023

Cunoscut internațional ca:

Cunoscut și ca: Romina, VTM!

Premiera internațională:

Premiera în România: 6 ianuarie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Romina, viața mea pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Romina, viața mea / Romina VTM încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Romina, viața mea pe Netflix

Din păcate filmul românesc Romina, viața mea / Romina VTM încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Romina, viața mea

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan de la Ploiesti). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, cu ce cost?



Trailer online la filmul românesc Romina, viața mea 2023 Romina VTM


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii