Header Ads Widget

Please Baby Please (Film muzical 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și musical "Please Baby Please" 2022 cu actorii Andrea Riseborough, Harry Melling și Demi Moore. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Please Baby Please".


Despre filmul Please Baby Please

Please Baby Please este un film dramă american din 2022 regizat de Amanda Kramer, după un scenariu de Kramer și Noel David Taylor. În film, proaspeții căsătoriți, Suse și Arthur, devin obsesia periculoasă a unei bande de unsuroși care trezește o dilemă adormită în identitatea sexuală a cuplului. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Andrea Riseborough, Demi Moore, Harry Melling și Karl Glusman, alături de Ryan Simpkins, Cole Escola, Jaz Sinclair, Alisa Torres, Karim Saleh, Jake Choi, Matt D'Elia și Jake Sidney Cohen în roluri secundare.


Filmul dramă muzicală Please Baby Please este produs de companiile Rivulet Media și Silver Bullet Entertainment și a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Rotterdam pe 26 ianuarie 2022. În cinematografele americane, filmul va fi lansat limitat pe 28 Octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Please Baby Please

În Manhattanul anilor 1950, un cuplu de proaspăt căsătoriți este martor la o crimă și devine obsesia unei bande de unsuroși, trezind o dilemă adormită cu privire la identitatea sexuală a cuplului.





Distribuție Actori în filmul Please Baby Please

Andrea Riseborough, Harry Melling, Demi Moore, Karl Glusman, Ryan Simpkins, Cole Escola, Jaz Sinclair, Alisa Torres, Karim Saleh, Jake Choi, Matt D'Elia, Jake Sidney Cohen, Yedoye Travis, Marquis Rodriguez, Dana Ashbrook, Mary Lynn Rajskub

Regizor
Amanda Kramer

Scenarist
Amanda Kramer, Noel David Taylor

Genul filmului
Dramă, Muzical, Filme 2022

Data de lansare
28 octombrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Please Baby Please titlul original, Please Baby Please titlul în România

Este filmul Please Baby Please pe HBO Max

Din păcate filmul Please Baby Please încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Please Baby Please pe Netflix?

Din păcate filmul Please Baby Please încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Please Baby Please

Problemele mari, împachetate într-un dialog extravagant, sunt abordate în mijlocul decorurilor hiper-stilizate, cu o senzație teatrală din anii 1950 (gândiți-vă la o întorsătură destul de întunecată, campy în West Side Story (1961), regizat de John Waters). Cum ar trebui să fii un bărbat sau o femeie „adevărat”? Și, ce legătură are instituția căsătoriei cu asta? Suze și Arthur sunt cuplul boem idealist din Lower East Side. El își câștigă un trai modest ca clarinetistă, ea este o gospodină stilată, care se ocupă cu respect de spălat. Într-o seară, ei asistă la o crimă, comisă de o bandă aspră de unsori în jachete de piele, pe trotuarul din fața casei lor. Această introducere a intimidanților din banda Young Gents trezește emoții și sentimente de sexualitate nebănuite anterior atât în Arthur, cât și în Suze.


Trailer la filmul "Please Baby Please" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii