Header Ads Widget

Nocebo (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Nocebo" 2022 cu actorii Eva Green, Mark Strong și Chai Fonacier. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Nocebo".


Despre filmul Nocebo

Nocebo este un film thriller psihologic filipinez-irlandez din 2022 regizat de Lorcan Finnegan, după un scenariu de Garret Shanley. Filmul îi are în distribuție pe actorii Eva Green, Mark Strong, Chai Fonacier, Cathy Belton și Billie Gadsdon.


Filmul de thriller Nocebo a fost produs de companiile Fís Éireann / Screen Ireland, Lovely Productions și Wild Swim Films și a avut premiera pe 14 octombrie 2022 la Festivalul de film de la Sitges, urmând ca pe 4 noiembrie 2022 să fie lansat în cinematografele americane. Pe noiembrie 2022, filmul va fi lansat și pe internet.


Sinopsis la filmul Nocebo

O creatoare de modă suferă de o boală misterioasă care îi pune în dificultate pe medicii ei și îl frustrează pe soțul ei, până când sosește ajutor sub forma unei îngrijitoare filipineze, care folosește vindecarea populară tradițională pentru a dezvălui un adevăr înfiorător.





Distribuție Actori în filmul Nocebo

Eva Green, Mark Strong, Chai Fonacier, Cathy Belton, Billie Gadsdon

Regizor
Lorcan Finnegan

Scenarist
Garret Shanley

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
14 octombrie 2022 la Festivalul de film de la Sitges, 4 noiembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Nocebo titlul original, Nocebo titlul în România

Este filmul Nocebo pe HBO Max

Din păcate filmul Nocebo încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Nocebo pe Netflix?

Din păcate filmul Nocebo încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nocebo

O creatoare de modă (Eva Green) suferă de o boală misterioasă care îi pune în încurcătură pe medici și îl frustrează pe soțul ei (Mark Strong) – până când sosește ajutorul sub forma unei bone filipineză (Chai Fonacier) care folosește vindecarea populară tradițională pentru a dezvălui un adevăr înfiorător.


Trailer la filmul "Nocebo" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii