Header Ads Widget

Mindcage (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Mindcage" 2022 cu actorii John Malkovich, Martin Lawrence și Melissa Roxburgh. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Mindcage".


Despre filmul Mindcage

Mindcage este un film de suspans american din 2022 regizat de Mauro Borrelli după un scenariu scris de Reggie Keyohara și cu Martin Lawrence, Melissa Roxburgh și John Malkovich în rolurile principale. În film, un criminal imitator lovește, iar doi detectivi cer ajutorul unui criminal în serie renumit.


Filmul thriller Mindcage este produs de companiile Boomtown Media Partners, BondIt Media Capital și Buffalo 8 Productions si este programat pentru o lansare prin VOD și în cinematografe americane selectate pe 16 decembrie 2022.


Sinopsis la filmul Mindcage

Când un criminal imitator lovește, detectivii Jake Doyle și Mary Kelly caută ajutor de la un criminal în serie încarcerat numit „Artistul”. În timp ce Mary pătrunde adânc în psihicul strălucitor, dar întortocheat al Artistului, ea și Jake sunt atrași într-un joc diabolic de-a șoarecele și pisica, alergând contra cronometru pentru a rămâne cu un pas înaintea ambilor criminali.





Distribuție Actori în filmul Mindcage

John Malkovich, Martin Lawrence, Melissa Roxburgh, Jacob Grodnik, Aiden Turner, Chris Mullinax, Ritchie Montgomery, Jeremy Turner, Cassandra Gava, Joshua Weatherby, Barry Clifton, Victoria Fox, Neb Chupin, Laura Shatkus, Mike Stutz, Billy Ray Estes, John Honey, Brooke Bierhaus, Mark Landon Smith, Joe Walker, Katherine Forbes, Michael Morelli, James Michael Smith, Michael Borrelli, Jules Taylor, Amy Eversole, Robert Knepper, Kira Reed Lorsch, Nellie Sciutto, Joy Conly, Kent Harper, Jaime Brightbill, Justin Stewart, Blaire Hastings, Elizabeth Jarnagin, Abbey Pierce, Patrick Moriarity, Josh Earnhart, Aaron Abbott, Jacqueline Baker, Marilyn Knapp

Regizor
Mauro Borrelli

Scenarist
Reggie Keyohara III

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
16 decembrie 2022 prin VOD și în cinematografe americane selectate

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Mindcage titlul original, Mindcage titlul în România

Este filmul Mindcage pe HBO Max

Din păcate filmul Mindcage încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Mindcage pe Netflix?

Din păcate filmul Mindcage încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Mindcage

În acest thriller fascinant, detectivii Jake Doyle (Martin Lawrence) și Mary Kelly (Melissa Roxburgh) caută ajutorul unui criminal în serie închis pe nume The Artist (John Malkovich) atunci când lovește un criminal imitator. În timp ce Mary caută indicii în psihicul strălucit, dar întortocheat al Artistului, ea și Jake sunt atrași într-un joc diabolic de-a șoarecele și pisica, alergând împotriva timpului pentru a rămâne cu un pas înaintea Artistului și a imitatorului său.


Trailer la filmul "Mindcage" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii