Header Ads Widget

Mic dejun la Tiffany (Film comedie romantică 1961) Breakfast at Tiffany's

Film comedie romantică "Mic dejun la Tiffany" 1961 cu actorii Audrey Hepburn, George Peppard și Patricia Neal. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Breakfast at Tiffany's".




Descrierea filmului Mic dejun la Tiffany / Breakfast at Tiffany's
După una dintre vizitele frecvente la Tiffany's - magazinul de bijuterii de lux din New York - și închisoarea de maximă securitate Sing-Sing pentru raportul meteo săptămânal al mafiotului Sally Tomato, Holly Golightly, eleganta mondenă din Manhattan, se trezește îndrăgostită de Paul Varjak, chipeșul ei nou vecin. În timp ce este blocat într-o rută creativă persistentă, Paul este captivat de lumea superficială uimitoare a lui Holly; bineînțeles, nu pentru că îi place ideea că îi amintește de fratele ei, ci pentru că, încetul cu încetul, cedează farmecelor ademenitoare ale lui Holly. Și chiar dacă nu recunosc deschis, cei doi îndrăgostiți reticenți au un trecut pe care se străduiesc să-l țină la distanță. Cu toate acestea, sunt secretele lor bine ascunse suficient de puternice pentru a-i ține deoparte? La urma urmei, Paul și Holly sunt meniți unul pentru celălalt. Va fi un mic dejun dimineața devreme la Tiffany's preludiul unei aventuri de dragoste?

Regia
Blake Edwards

Actori în distribuție
Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam, José Luis de Vilallonga, John McGiver, Dorothy Whitney, Stanley Adams, Elvia Allman, Alan Reed, Miss Beverly Hills, Claude Stroud, Orangey, Mickey Rooney

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
5 octombrie 1961

Trailer la filmul Mic dejun la Tiffany / Breakfast at Tiffany's (1961)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii