Header Ads Widget

Jurnalul lui Noel (Film comedie romantică Netflix 2022) The Noel Diary Trailer și detalii

Film comedie și romantic produs de Netflix "Jurnalul lui Noel" 2022 cu actorii: Justin Hartley, Bonnie Bedelia și Treat Williams. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Noel Diary".


Despre filmul Jurnalul lui Noel

Jurnalul lui Noel / The Noel Diary este un film american de comedie romantică, cu Justin Hartley, Barrett Doss, Bonnie Bedelia, Treat Williams, Essence Atkins și James Remar în rolurile principale. Filmul spune povestea unui bărbat care se întoarce acasă de Crăciun pentru a stabili moștenirea mamei sale înstrăinate. Odată ajuns acolo, el descoperă un jurnal care poate conține secrete ale propriului său trecut și ale unei tinere frumoase într-o călătorie misterioasă proprie. Filmul a fost regizat de Charles Shyer, produs de Margret H. Huddleston, Stephanie Slack și Ridoyanul Hoq. Alți scriitori ai filmului sunt Rebecca Connor și David Golden, pe lângă Charles Shyer și Richard Paul Evans.


Filmul de comedie, dramă și romantism Jurnalul lui Noel / The Noel Diary este programat să fie lansat online și subtitrat în România în data de 24 noiembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Jurnalul lui Noel

Când popularul scriitor Jake Turner (Justin Hartley) se întoarce acasă de Crăciun pentru a stabili moștenirea mamei sale înstrăinate, el găsește un jurnal care ar putea fi clasificat în trecutul său și al lui Rachel (Barrett Doss) - o tânără interesantă aflată într-o etapă a vieții ei. Împreună, ei pornesc într-o călătorie pentru a-și provoca trecutul și pentru a descoperi un viitor care este total neprevăzut.





Distribuție Actori în filmul Jurnalul lui Noel:

Justin Hartley, Bonnie Bedelia, Treat Williams, James Remar, Essence Atkins, Barrett Doss, Andrea Sooch, Vivian Full, Jeff Corbett, Lauren Yaffe, Aaron Costa Ganis, Alexander Blaise, Jacob Mackinnon, Mike Donovan, Samantha Smart, Baylen D. Bielitz, Whitney Kimball Long, Gina D'Acciaro, Blaine Morris, Hollis Kempain Abram, Marilyn Busch, Monica McCarthy, Lucia Spina, Beckett Dollard, Patrick K. Dooley, Deborah Lynn-Shyer, Josh Gonillo, Scott Robertson, Sophia Carlin, Jacob Shyer, Sophia Shyer, Shelby Reitman Renee, Christopher Philip Domagala, Steve Antonucci, Gina Jun, Christopher Watts

Regizor: Charles Shyer

Scenariști: Richard Paul Evans, Charles Shyer, Rebecca Connor, David Golden

Genul filmului: Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 24 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 24 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
The Noel Diary titlul original, Jurnalul lui Noel titlul în România

Este filmul Jurnalul lui Noel pe Netflix

Da, filmul Jurnalul lui Noel este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 24 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Jurnalul lui Noel

Jacob Churcher nu a mai fost acasă de aproape douăzeci de ani de când mama lui, bolnavă mintal, l-a dat afară din casă când avea doar șaisprezece ani. Când un avocat îl sună, cu câteva zile înainte de Crăciun, pentru a-l informa că mama lui înstrăinată a murit și i-a lăsat casa ei, Jacob se întoarce nu doar pentru a stabili moștenirea, ci și pentru a încerca să se împace cu trecutul, durerea și abuzul pe care le-a experimentat atunci cănd era copil. De asemenea, poate că să-și facă de lucru cu curățarea casei va fi mai puțin deprimant decât să-și petreacă vacanța singur, urmărind reluări ale filmelor clasice de Crăciun. Dar după cum se dovedește, casa păstrează mai mult decât amintiri dificile, deoarece mama lui Jacob devenise o strângătoare de lucruri și el trebuie să sape prin dezordinea de lucruri adunate de-a lungul a două decenii.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Jurnalul lui Noel (2022) The Noel Diary

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Jurnalul lui Noel (2022) cu actorii Justin Hartley, Bonnie Bedelia, Treat Williams, James Remar, Essence Atkins, Barrett Doss, Andrea Sooch, Vivian Full, Jeff Corbett și Lauren Yaffe și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii