Header Ads Widget

Jurnalul lui Bridget Jones (Film comedie romantică 2001) Bridget Jones's Diary

Film comedie romantică "Jurnalul lui Bridget Jones" 2001 cu actorii Renee Zellweger, Colin Firth și Hugh Grant. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Bridget Jones's Diary".





Descrierea filmului Jurnalul lui Bridget Jones / Bridget Jones's Diary
Bridget Jones (Renee Zellweger) este o femeie obișnuită care se luptă cu vârsta, greutatea, slujba ei, lipsa unui bărbat și numeroasele ei imperfecțiuni. Ca o rezoluție de Anul Nou, Bridget decide să preia controlul asupra vieții ei, începând prin a ține un jurnal în care va spune mereu adevărul complet. Focurile de artificii încep când șeful ei fermecător, deși de nerespectat, se interesează de ciudata domnișoară Jones. În amestec se află trupa de prieteni ușor excentrici a lui Bridget și o cunoștință destul de neplăcută către care Bridget pare să nu se oprească din alergat.

Regia
Sharon Maguire

Actori în distribuție
Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant, Jim Broadbent, Gemma Jones, Celia Imrie, James Faulkner, Shirley Henderson, James Callis, Sally Phillips, Lisa Barbuscia, Donald Douglas, Charmian May, Paul Brooke, Embeth Davidtz, Patrick Barlow, Felicity Montagu, Neil Pearson, Dolly Wells

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
13 Aprilie 2001

Trailer la filmul Jurnalul lui Bridget Jones / Bridget Jones's Diary 2001


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii