Header Ads Widget

Fals Pozitiv (Film horror 2021) False Positive Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Fals Pozitiv" 2021 cu actorii Ilana Glazer, Justin Theroux și Pierce Brosnan. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "False Positive".


Despre filmul Fals Pozitiv

Fals Pozitiv / False Positive este un film de groază și suspans american din 2021, regizat de John Lee, după un scenariu scris de Lee și Ilana Glazer. În rolurile principale joacă Ilana Glazer, Justin Theroux, Pierce Brosnan și Sophia Bush, alături de actori precum Gretchen Mol, Sabina Gadecki, Josh Hamilton, Nils Lawton, Sullivan Jones, James Cusati-Moyer, Lucy Walters, Jaygee Macapugay și Danielle Slavick.


Filmul horror și thriller Fals Pozitiv / False Positive avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Tribeca pe 18 iunie 2021. A fost lansat apoi pe 25 iunie 2021 de Hulu. În România filmul a fost lansat online și subtitrat pe HBO Max în data de 27 noiembrie 2022.


Sinopsis la filmul Fals Pozitiv

De parcă rămânerea însărcinată nu ar fi destul de complicată, Lucy își propune să descopere adevărul tulburător despre medicul ei de fertilitate.





Distribuție Actori în filmul Fals Pozitiv

Ilana Glazer, Justin Theroux, Gretchen Mol, Sabina Gadecki, Pierce Brosnan, Josh Hamilton, Nils Lawton, Sullivan Jones, James Cusati-Moyer, Lucy Walters, Jaygee Macapugay, Danielle Slavick, Sophia Bush, Francesca Faridany, Kelly AuCoin, Zainab Jah, Matthew Brandt, George R. Golden, Doris McCarthy, Taylor Ortega, Skylar Robinson, Ray Rosario, Soojeong Son, Haley Zale

Regizor
John Lee

Scenarist
John Lee, Ilana Glazer

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2021

Data de lansare
18 iunie 2021 la Festivalul de Film de la Tribeca, 25 iunie 2021 pe Hulu

Premiera în România
27 noiembrie 2022 pe HBO Max România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe HBO Max

Cunoscut și ca
False Positive titlul original, Fals Pozitiv titlul în România

Este filmul Fals Pozitiv pe HBO Max

Da, filmul Fals Pozitiv este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 27 noiembrie 2022 aici pe HBO Max România.

Este filmul Fals Pozitiv pe Netflix?

Din păcate filmul Fals Pozitiv încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fals Pozitiv

În ultimii doi ani, Lucy și Adrian au încercat în zadar să rămână însărcinați. Ei iau legătura cu un medic de fertilitate, un vechi mentor al lui Adrian. După tratament, Lucy rămâne însărcinată cu tripleți. Pentru a evita complicațiile la naștere, ea trebuie să aleagă fie să păstreze băieții gemeni, fie fetița. Doctorul recomandă păstrarea băieților și Adrian este de acord. Lucy se hotărăște să păstreze fata. Se poate avea încredere în doctor? Se instalează anxietatea.


Trailer la filmul "Fals Pozitiv" 2021 False Positive


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii