Header Ads Widget

Dragoste în casa de vacanță (Film comedie Netflix 2022) Love in the Villa Trailer și detalii

Film comedie și muzical produs de Netflix "Dragoste în casa de vacanță" 2022 cu actorii: Kat Graham, Tom Hopper și Raymond Ablack. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Love in the Villa".


Despre filmul Dragoste în casa de vacanță

Dragoste în casa de vacanță / Love in the Villa este un film american de comedie romantică din 2022 regizat de Mark Steven Johnson după un scenariu scris chiar de el. În film, o tânără americancă pleacă la Verona după ce s-a despărțit de iubitul ei, dar aici află că vila în care trebuia să se cazeze, a fost deja închiriată de un britanic arătos. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Kat Graham, Tom Hopper, Raymond Ablack, Laura Hopper, Sean Amsing, Emilio Solfrizzi, Lorenzo Lazzarini și Vincent Riotta.


Filmul de comedie și romantism Dragoste în casa de vacanță / Love in the Villa este produs de companiile Off Camera Entertainment, Grumpy Entertainment și Netflix Studios și a fost lansat în România pe 1 septembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Dragoste în casa de vacanță

O tânără face o călătorie în romantica Verona, Italia, după o despărțire, doar pentru a descoperi că vila pe care a rezervat-o a fost rezervată dublu și va trebui să-și împartă vacanța cu un britanic cinic.





Distribuție Actori în filmul Dragoste în casa de vacanță:

Kat Graham, Tom Hopper, Raymond Ablack, Laura Hopper, Sean Amsing, Emilio Solfrizzi, Lorenzo Lazzarini, Vincent Riotta, Solimano Pontarollo, Stefano Skalkotos, Francesco Wolf, Paolo Dalla Valentina, Marianna Fernetich, Nadia Rahman, Gigi Tisminetzky, Linda Micheletti, Anja Meyer, Jagoda Lewandowska, Mitchell Thomas Salm, Katie McGovern, Daniela Di Muro, Simona Distefano, Filippo Andreetto, Ludovica Stecher, Andrea Bellacicco, Enrico Fracca, Gaia Desirée Meneguzzo, Paolo Braghetto, Saverio Sculli

Regizor: Mark Steven Johnson

Scenariști: Mark Steven Johnson

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 1 Septembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 1 Septembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Love in the Villa titlul original, Dragoste în casa de vacanță titlul în România

Este filmul Dragoste în casa de vacanță pe Netflix

Da, filmul Dragoste în casa de vacanță este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 1 Septembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Dragoste în casa de vacanță

O tânără femeie (Kat Graham) face o excursie în romanticul oraș Verona din Italia, după o despărțire, doar pentru a descoperi că vila pe care a rezervat-o a fost rezervată dublu și va trebui să-și împartă vacanța cu un cinic și foarte arătos britanic (Tom Hopper).


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Dragoste în casa de vacanță (2022) Love in the Villa

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Dragoste în casa de vacanță (2022) cu actorii Kat Graham, Tom Hopper, Raymond Ablack, Laura Hopper, Sean Amsing, Emilio Solfrizzi, Lorenzo Lazzarini, Vincent Riotta și Solimano Pontarollo și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii