Header Ads Widget

Două inimi (Film românesc romantic 2022) Trailer și detalii

Film românesc dramă romantică "Două inimi" 2022 cu actorii: Iuliana Beregoi, Ceanu Zheng și Connect-R. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Două inimi".


Despre filmul românesc Două inimi

Două inimi este un film românesc de dragoste și romantic din 2022 regizat de Cătălin Dascălu și Oleg Oz, primul fiind și autorul scenariului. Filmul îi are în roluri principale pe Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng, alături de actori români precum Connect-R, Celina Enea, Erica Moldovan, Cezar Alexa, Iasmina Saraj, Ana Beregoi și Ionuț Rotaru.


Film românesc dramă romantică și de dragoste "Două inimi" este produs executiv de Alina Todașcă și va fi lansat în România în premieră în data de 30 decembrie 2022 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Două inimi

O tânără talentată care scrie versuri și muzică se află în fața unei mari oportunități de a se lansa în carieră, însă, înainte de întâlnire pierde caietul în care se găsește toată munca ei. Crezând că un superstar arogant i-a furat caietul, ea îl confruntă, dar curând, cei doi își dau seama că au sentimente unul pentru celălalt.





Distribuție Actori în filmul Două inimi

Iuliana Beregoi, Ceanu Zheng, Connect-R, Celina Enea, Erica Moldovan, Cezar Alexa, Iasmina Saraj, Ana Beregoi, Ionuț Rotaru

Regizor: Cătălin Dascălu, Oleg Oz

Scenariu: Cătălin Dascălu

Genul filmului: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Cunoscut și ca:

Premiera internațională:

Premiera în România: 30 decembrie 2022 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Două inimi pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Două inimi încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Două inimi pe Netflix

Din păcate filmul românesc Două inimi încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Două inimi

Filmul o urmărește pe Lexi (Iuliana Beregoi), o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau și că sunt atrași unul de celălalt.



Trailer online la filmul românesc Două inimi 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii