Header Ads Widget

Clerks III (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie "Clerks III" 2022 cu actorii Brian O'Halloran, Jeff Anderson și Marilyn Ghigliotti. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Clerks III".


Despre filmul Clerks III

Clerks III este un film de comedie american din 2022, scris, produs, regizat și montat de Kevin Smith, cu Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Trevor Fehrman, Austin Zajur, Jason Mewes, Rosario Dawson și Kevin Smith în rolurile principale. Filmul servește ca o continuare de sine stătătoare a filmelor Clerks din 1994 și 2006 și este al nouălea lungmetraj general plasat în View Askewniverse. În film, Randal Graves, care, după ce a supraviețuit unui atac de cord masiv, își angajează prietenii și colegii funcționari Dante Hicks, Elias Grover, Jay și Silent Bob pentru a face un film despre viața lor la magazinul Quick Stop unde a început totul.


Filmul de comedie Clerks 3 a avut premiera mondială pe 4 septembrie 2022, în Red Bank, New Jersey, înainte de lansarea pe 13 septembrie, de către Lionsgate.


Sinopsis la filmul Clerks 3

Dante, Elias, Jay și Silent Bob sunt înrolați de Randal după un atac de cord pentru a face un film despre magazinul care a început totul.





Distribuție Actori în filmul Clerks III

Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Marilyn Ghigliotti, Rosario Dawson, Jason Mewes, Kevin Smith, Amy Sedaris, Austin Zajur, Jennifer Schwalbach Smith, Harley Quinn Smith, Ben Affleck, Justin Long, Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Danny Trejo, Vincent Pereira, Mike Zapcic, Bryan Johnson, Walter Flanagan, Ming Chen, Ernest O'Donnell, Michael Belicose, Yassir Lester, Trevor Fehrman, Gail Stanley, Byron Stanley, Jordan Monsanto, Logan Mewes, Kevin O'Donnell, Phallon Adriana, Rajiv Thapar, Diana Devlin, Brian Quinn, Fred Armisen, Melissa Benoist, James Murray, Sal Vulcano, Donnell Rawlings, Chris Wood, Joe Gatto, Ralph Garman, Ethan Suplee, Scott Mosier, Anthony Michael Hall, Jake Richardson, Grace Smith, Bobby Moynihan, Nicholas Brown

Regizor
Kevin Smith

Scenarist
Kevin Smith

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
13 septembrie 2022 în cinematografe le americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Clerks III titlul original, Clerks III titlul în România

Este filmul Clerks 3 pe HBO Max

Din păcate filmul Clerks III încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Clerks 3 pe Netflix?

Din păcate filmul Clerks III încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Clerks III

După ce a suferit un atac de cord masiv, Randal își înrolează prietenii și colegii funcționari Dante, Elias, Jay și Silent Bob pentru a-l ajuta să facă un film despre viața de la Quick Stop.


Trailer la filmul "Clerks 3" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii