Header Ads Widget

Chevalier (Film biografic 2022) Trailer și Detalii

Film biografic și istoric "Chevalier" 2022 cu actorii Kelvin Harrison Jr., Samara Weaving și Lucy Boynton. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Chevalier".


Despre filmul Chevalier

Chevalier este un film biografic american din 2022 regizat de Stephen Williams și scris de Stefani Robinson. Filmul este bazat pe povestea adevărată a compozitorului Joseph Bologne, Chevalier de Saint-Georges, (interpretat de Kelvin Harrison Jr.), fiul nelegitim al unui sclav african și proprietar al unei plantații franceze, care se ridică la culmi nemaivăzute în societatea franceză ca compozitor înaintea unei nefaste aventuri amoroase. Filmul îi are în alte roluri și pe actorii Samara Weaving, Lucy Boynton, Marton Csokas, Alex Fitzalan, Minnie Driver și Ben Bradshaw.


Filmul biografic, istoric și dramă Chevalier a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022, pe 11 septembrie 2022 și urmează să fie lansat în cinematografele americane pe 7 aprilie 2023, de către Searchlight Pictures.


Sinopsis la filmul Chevalier

Ascensiunea și căderea lui Chevalier de Saint-Georges, un violonist franco-caraibean, compozitor ("Black Mozart") și fiul unui sclav african, care a devenit faimos prin minunea sa muzicală. Dar după ce s-a certat cu Marie Antoinette și o viață amoroasă complicată, Saint-Georges se trezește căzând într-o societate franceză în care era cândva în frunte.





Distribuție Actori în filmul Chevalier

Kelvin Harrison Jr., Samara Weaving, Lucy Boynton, Minnie Driver, Ben Bradshaw, Marton Csokas, Alex Fitzalan, Sian Clifford, Alec Newman, Ronke Adekoluejo, Jessica Boone, Jim High, Sam Barlien, Fatou Sohna, Martin Matejcik

Regizor
Stephen Williams

Scenarist
Stefani Robinson

Genul filmului
Biografic, Dramă, Istoric, Filme 2022

Data de lansare
11 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 7 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Chevalier titlul original, Chevalier titlul în România

Este filmul Chevalier pe HBO Max

Din păcate filmul Chevalier încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Chevalier pe Netflix?

Din păcate filmul Chevalier încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Chevalier

Bazat pe incredibila poveste adevărată a compozitorului Joseph Bologne, Chevalier de Saint-Georges. Fiul nelegitim al unui sclav african și proprietar al unei plantații franceze, Bologne (Kelvin Harrison Jr. într-un tur de forță) se ridică la cote improbabile în societatea franceză ca celebru violonist-compozitor și scrimer, cu o poveste de dragoste nefastă și o ceartă cu Marie Antoinette (Lucy Boynton) și cei de la curtea ei.


Trailer la filmul "Chevalier" 2022 Chevalier


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii