Header Ads Widget

Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc (Film aventuri 2022) Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu Trailer și Detalii

Film de aventuri și comedie "Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc" 2022 cu actorii Guillaume Canet, Gilles Lellouche și Marion Cotillard. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu".


Despre filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc

Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc (franceză: Astérix et Obélix: l'Empire du Milieu) este un film francez de comedie de familie și acțiune live, regizat de Guillaume Canet, care joacă și rolul lui Asterixv în film. Filmul, care îl are în rol principal pe Gilles Lellouche în rolul lui Obelix, îi urmărește pe eroii din titlu cum călătoresc în China pentru prima dată. Povestea originală se bazează pe un scenariu de Philippe Mechelen și Julien Hervé. Guillaume Canet a colaborat și la scenariu. Este primul film live-action Asterix care nu se bazează pe niciunul dintre albumele de benzi desenate Asterix și nu îl are în rolul principal pe Gerard Depardieu în rolul lui Obelix.


Filmările au fost inițial planificate să aibă loc în 2020 în China, dar au fost amânate cu un an și mutate în Franța din cauza pandemiei de COVID-19. Filmul are un buget de 72,4 milioane de dolari și este coprodus de Pathé, Les Enfants Terribles și Tresor Films, cu sediul la Paris. Lansarea este programată pentru 1 februarie 2023. Filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc va avea lansarea subtitrat în România pe data de 24 februarie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc

Prințesa Fu Yi, singura fiică a împăratului chinez Han Xuandi, scapă de un prinț necinstit, Deng Tsin Qin, și fuge în Galia, căutând ajutor de la doi războinici viteji, Asterix și Obelix.





Distribuție Actori în filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc

Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Marion Cotillard, Vincent Cassel, Jonathan Cohen, Mélanie Thierry, Pierre Richard, Linh-Dan Pham, Zlatan Ibrahimovic, José Garcia, Franck Gastambide, Jérôme Commandeur, Angèle, Ramzy Bedia, Audrey Lamy, Leanna Chea, Orelsan, Manu Payet, Matthieu Chedid, Marc Hoang, Philippe Katerine, Vincent Desagnat, Julie Chen, David Coscas, Tatiana Gousseff, Thomas Vandenberghe, Matthias Quiviger, Laura Felpin, Raphaël Carlier, Bun-hay Mean, Issa Doumbia, Marc Fraize, Wesley Weigel, Jason Chicandier, Florian Ordonez, Yann Papin, Sakhone Holaphong, Tran Vu Tran, Laurent Borel, Olivio Ordonez, Jean Pierre Horcholle

Regizor
Guillaume Canet

Scenarist
Philippe Mechelen, Julien Hervé

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Familie, Filme 2022

Data de lansare
1 februarie 2023 în cinematografele franceze

Premiera în România
24 februarie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu titlul original, Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc titlul în România, Asterix & Obelix: The Middle Kingdom titlul în engleză

Este filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc pe HBO Max

Din păcate filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc pe Netflix?

Din păcate filmul Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc

Este anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost închisă în urma unei lovituri de stat incitate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător.
Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician și de garda ei de corp credincioasă Mai Wei, singura fiică a împărătesei, Prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix, care sunt înzestrați cu o putere supraomenească datorită poțiunii lor magice.
Cei doi eroi noștri inseparabili acceptă cu bucurie să o ajute pe Prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara. Și astfel începe o mare călătorie și aventură pe drumul către China.
Dar Cezar și armata sa puternică, însetați de o nouă cucerire, se îndreaptă și ei spre Regatul de Mijloc...


Trailer la filmul "Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc" 2022 Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de aventuri și comedie Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc (2022) cu actorii Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Marion Cotillard, Vincent Cassel, Jonathan Cohen, Mélanie Thierry, Pierre Richard, Linh-Dan Pham și Zlatan Ibrahimovic și regizat de Guillaume Canet.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii