Header Ads Widget

Așa-i Amorul (Film comedie romantică Netflix 2022) That's Amor Trailer și detalii

Film comedie romantică produs de Netflix "Așa-i Amorul" 2022 cu actorii: Riley Dandy, Isaac Gonzalez Rossi și Nancy Lenehan. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "That's Amor".


Despre filmul Așa-i Amorul

Așa-i Amorul / That's Amor este un film de comedie romantică din 2022, regizat de Shaun Paul Piccinino după un scenariu scris de Ali Afshar, John Ducey și Tiffany Dupont. Filmul îi are în rolurile principale pe Riley Dandy și Isaac Gonzalez Rossi, alături de actori precum Nancy Lenehan, Daniel Edward Mora, Bryan Craig, Kimberley Drummond, Arlene Tur, Christina Moore și Rose Portillo în roluri secundare.


Filmul de comedie și romantic Așa-i Amorul / That's Amor este produs de compania ESX Entertainment și a fost lansat în România online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Așa-i Amorul

După ce locul de muncă și relația ei s-au dus pe apa sâmbetei în aceeași zi, Sofia începe de la zero și întâlnește un bucătar spaniol atrăgător care ar putea fi ingredientul ei lipsă.





Distribuție Actori în filmul Așa-i Amorul:

Riley Dandy, Isaac Gonzalez Rossi, Nancy Lenehan, Daniel Edward Mora, Bryan Craig, Kimberley Drummond, Arlene Tur, Christina Moore, Rose Portillo, Suleka Mathew, John Ducey, Gregory Zarian, Paul Witten, Tom Wright, Johnny Afshar, Quinn Minichino, Emelia Hartford, Morgan Harvill, Lena Kosturos, Tony Panterra, Shaun Paul Piccinino, Rayana Ragan, Olga Safari, George Thomas, Charlie Kay

Regizor: Shaun Paul Piccinino

Scenariști: Ali Afshar, John Ducey, Tiffany Dupont

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 25 August 2022 pe Netflix

Premiera în România: 25 August 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
That's Amor titlul original, Așa-i Amorul titlul în România

Este filmul Așa-i Amorul pe Netflix

Da, filmul Așa-i Amorul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 25 August 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Așa-i Amorul

După ce locul de muncă și relația ei s-au dus pe apa sâmbetei în aceeași zi, Sofia începe de la zero și întâlnește un bucătar spaniol atrăgător care ar putea fi ingredientul ei lipsă.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Așa-i Amorul (2022) That's Amor

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Așa-i Amorul (2022) cu actorii Riley Dandy, Isaac Gonzalez Rossi, Nancy Lenehan, Daniel Edward Mora, Bryan Craig, Kimberley Drummond, Arlene Tur și Christina Moore și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii