Header Ads Widget

Amantul Doamnei Chatterley (Film romantic Netflix 2022) Lady Chatterley's Lover Trailer și detalii

Film dramă și romantic produs de Netflix "Amantul Doamnei Chatterley" 2022 cu actorii: Emma Corrin, Jack O'Connell și Matthew Duckett. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Lady Chatterley's Lover".


Despre filmul Amantul Doamnei Chatterley

Amantul Doamnei Chatterley / Lady Chatterley's Lover este un film dramă romantic din 2022, regizat de Laure de Clermont-Tonnerre, după un scenariu de David Magee, bazat pe romanul cu același nume al lui D. H. Lawrence. În film, o aristocrată nefericită în căsătorie începe o aventură toridă cu cel care are grijă de vânat pe moșia de la țară a soțului ei. Filmul îi are în rolurile principale pe Emma Corrin, Jack O'Connell și Matthew Duckett, alături de actori precum Joely Richardson, Ella Hunt, Faye Marsay, Sandra Huggett, Nicholas Bishop, Rachel Andrews, Eugene O'Hare, Ellie Piercy și Grant Crookes.


Filmul american-britanic romantic Amantul Doamnei Chatterley / Lady Chatterley's Lover este programat să fie lansat online și subtitrat în România pe 2 decembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Amantul Doamnei Chatterley

Connie, care provine dintr-o familie bogată și privilegiată, se trezește măritată cu un bărbat pe care nu-l mai iubește. Când face cunoștință cu Oliver, cel care are grijă de vânat pe domeniul lor, întâlnirile lor secrete o conduc la trezirea simțurilor și maturizarea erotică. Connie trebuie să aleagă între a-și urma inima și a se întoarce la soțul ei, îndurând tot ceea ce societatea așteaptă de la ea.





Distribuție Actori în filmul Amantul Doamnei Chatterley:

Emma Corrin, Jack O'Connell, Matthew Duckett, Joely Richardson, Ella Hunt, Faye Marsay, Sandra Huggett, Nicholas Bishop, Rachel Andrews, Eugene O'Hare, Ellie Piercy, Grant Crookes, Marianne McIvor, Rachel Pedley, Scott Knighton

Regizor: Laure de Clermont-Tonnerre

Scenariști: David Magee

Genul filmului: Dramă, Dragoste, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 2 decembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 2 decembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Marea Britanie, America

Cunoscut și ca
Lady Chatterley's Lover titlul original, Amantul Doamnei Chatterley titlul în România

Este filmul Amantul Doamnei Chatterley pe Netflix

Da, filmul Amantul Doamnei Chatterley este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 2 decembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Amantul Doamnei Chatterley

Povestea filmului urmărește viața lui Lady Chatterley, o femeie născută într-o viață bogată și privilegiată, care se trezește în curând căsătorită cu un bărbat de care în cele din urmă nu mai este îndrăgostită. Lady Chatterley se angajează într-o aventură toridă cu cel care are grijă de vânat pe moșia lor engleză, descoperind mai multă dorință și intimitate decât credea că este posibil. Când își dă seama că este implicată în această iubire cu inima și sufletul, ea rupe toate tradițiile societății și caută fericirea cu bărbatul pe care îl iubește.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Amantul Doamnei Chatterley (2022) Lady Chatterley's Lover

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă romantică Amantul Doamnei Chatterley (2022) cu actorii Emma Corrin, Jack O'Connell, Matthew Duckett, Joely Richardson, Ella Hunt, Faye Marsay, Sandra Huggett, Nicholas Bishop și Rachel Andrews și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii