Header Ads Widget

Am trecut pe acolo (Film thriller Netflix 2022) I Came By Trailer și detalii

Film thriller produs de Netflix "Am trecut pe acolo" 2022 cu actorii: George MacKay, Percelle Ascott și Kelly Macdonald. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "I Came By".


Despre filmul Am trecut pe acolo

Am trecut pe acolo / I Came By este un film de suspans britanic din 2022, scris, co-produs și regizat de regizorul britanic-iranian Babak Anvari. Filmul îi are în rolurile principale pe George MacKay, Percelle Ascott, Kelly Macdonald și Hugh Bonneville, alături de actori precum Varada Sethu, Antonio Aakeel, Alicia Ambrose-Bayly, Franc Ashman, Tarik Badwan, Guadalupe Barcala, Gabriel Bisset-Smith și Peter Bramhill în roluri secundare.


Filmul thriller Am trecut pe acolo / I Came By a fost lansat în Regatul Unit pe 19 august 2022, înainte de lansarea în streaming pe 31 august 2022, de Netflix.În România, filmul a fost lansat online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Am trecut pe acolo

Filmul urmărește un tânăr artist în graffiti care descoperă un secret șocant care l-ar pune pe el și pe cei mai apropiați lui în pericol.





Distribuție Actori în filmul Am trecut pe acolo:

George MacKay, Percelle Ascott, Kelly Macdonald, Hugh Bonneville, Varada Sethu, Antonio Aakeel, Alicia Ambrose-Bayly, Franc Ashman, Tarik Badwan, Guadalupe Barcala, Gabriel Bisset-Smith, Peter Bramhill, Anthony Calf, Jonathan Coy, Samuel Creasey, Amerjit Deu, Lara Denning, Andrea Gould, Shenel Hussein, Camron Hyman-Gilbert, Syreeta Kumar, Steve Langley, Micky McGregor, Max Mindell, Marilyn Nnadebe, Geraldine Powell, Yazdan Qafouri, Narges Rashidi, Nick Read, Sean Rey, Elijah Smith, Reuben Smith, James Staddon, Paddy Wallace, Edward Wolstenholme

Regizor: Babak Anvari

Scenariști: Babak Anvari, Namsi Khan

Genul filmului: Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 31 August 2022 pe Netflix

Premiera în România: 31 August 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
I Came By titlul original, Am trecut pe acolo titlul în România

Este filmul Am trecut pe acolo pe Netflix

Da, filmul Am trecut pe acolo este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 31 August 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Am trecut pe acolo

Un tânăr artist de graffiti rebel vizează casele elitei bogate din Londra. Când descoperă un secret întunecat despre un judecător prestigios, acesta îl conduce într-o călătorie șocantă, punându-se în pericol pe sine și pe cei mai apropiați lui.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Am trecut pe acolo (2022) I Came By

Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Am trecut pe acolo (2022) cu actorii George MacKay, Percelle Ascott, Kelly Macdonald, Hugh Bonneville, Varada Sethu, Antonio Aakeel, Alicia Ambrose-Bayly și Franc Ashman și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii