Header Ads Widget

Wolves of War (Film război 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și război "Wolves of War" 2022 cu actorii Ed Westwick, Rupert Graves și Sam Gittins. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wolves of War".


Despre filmul Wolves of War

Wolves of War este un film britanic de acțiune și război din 2022 regizat de Giles Alderson după un scenariu scris de Ben Mole și inspirat de cartea omonimă scrisă de Toby Kearton și Samuel Christopher Ellis. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Ed Westwick, Rupert Graves, Sam Gittins, Anastasia Martin, Éva Magyar, Matt Willis, Jack Parr, Jamie B. Chambers, Jackson Bews, Chris Rogers, Jennifer Martin și Dan Richardson.


Filmul de război și acțiune Wolves of War a fost produs de compania Picture Perfect și a avut premiera pe internet în data de 12 Septembrie 2022 în Marea Britanie.


Sinopsis la filmul Wolves of War

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un ofițer britanic dur conduce o bandă de comandouri aliate pe teritoriul inamic din Bavaria într-o ultimă misiune imposibilă de a extrage un american ținut ostatic de naziști.





Distribuție Actori în filmul Wolves of War

Ed Westwick, Rupert Graves, Sam Gittins, Anastasia Martin, Éva Magyar, Matt Willis, Jack Parr, Jamie B. Chambers, Jackson Bews, Chris Rogers, Jennifer Martin, Dan Richardson, Leroy Kincaide, Tom Taplin, Scott Rose-Marsh, Henry William Galpin, Griffin Stevens, Marcus John Cooper, Chris Shipton, Toby Roberts, Sonny White, Marc Outbreak, Violet Bulmer, Ryan Goscinski, Max Themak, Dean Williams

Regizor
Giles Alderson

Scenarist
Ben Mole

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Război, Filme 2022

Data de lansare
26 august 2022 în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Wolves of War titlul original, Wolves of War titlul în română

Este filmul Wolves of War pe HBO Max

Din păcate filmul Wolves of War încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Wolves of War pe Netflix?

Din păcate filmul Wolves of War încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Wolves of War

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un ofițer britanic dur conduce o bandă secretă de comandouri aliate în spatele liniilor inamice într-o ultimă misiune imposibilă. Sarcina lor este să extragă un om de știință american ținut ostatic, pentru a opri munca naziștilor de a dezvolta bombe atomice - totul în timp ce încearcă să scape de forțele naziste care sunt hotărâte să continue războiul cu orice preț.


Trailer la filmul "Wolves of War" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii