Header Ads Widget

Wendell și Wild (Film animație Netflix 2022) Wendell & Wild Trailer și detalii

Film animație și aventuri produs de Netflix "Wendell și Wild" 2022 cu actorii: Keegan-Michael Key, Jordan Peele și Lyric Ross. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Wendell & Wild".


Despre filmul Wendell și Wild

Wendell și Wild / Wendell & Wild este un film american de animație și comedie horror din 2022, regizat de Henry Selick, după un scenariu scris de Selick și Jordan Peele (care sunt și producători), bazat pe cartea nepublicată cu același nume a lui Selick și Clay McLeod Chapman. În rolurile principale ale filmului animat joacă Keegan-Michael Key și Jordan Peele în rolul personajelor titulare, alături de Angela Bassett, Lyric Ross, James Hong și Ving Rhames în roluri secundare. Filmul marchează primul lungmetraj al lui Selick de la Coraline (2009).


Wendell și Wild a avut premiera mondială la cel de-al 47-lea Festival Internațional de Film de la Toronto pe 11 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografe selectate pe 21 octombrie 2022, înainte de lansarea sa în flux pe 28 octombrie 2022 pe Netflix. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor care au salutat revenirea lui Selick și au lăudat animația și personajele. Filmul va avea lansarea online și subtitrat în România pe 28 octombrie 2022 pe platforma Netflix.


Sinopsis Netflix film Wendell și Wild

Doi frați demoni intrigatori, Wendell și Wild (Keegan-Michael Key și Jordan Peele), solicită ajutorul fetei Kat Elliot (Lyric Ross) în vârstă de 13 ani pentru a-i chema în Țara celor Vii.





Distribuție Actori în filmul Wendell și Wild:

Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Lyric Ross, Angela Bassett, James Hong, Sam Zelaya, Tamara Smart, Seema Virdi, Ramona Young, Ving Rhames, Michele Mariana, Natalie Martinez, Tantoo Cardinal, Igal Naor, Gary Gatewood, Gabrielle Dennis, David Harewood, Maxine Peake

Regizor: Henry Selick

Scenariști: Henry Selick, Jordan Peele

Genul filmului: Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 11 septembrie 2022 la Festival Internațional de Film de la Toronto, 28 octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 28 octombrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Wendell & Wild titlul original, Wendell și Wild titlul în română

Este filmul Wendell și Wild pe Netflix

Da, filmul Wendell și Wild este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 28 octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Wendell și Wild

Din mințile încântător de răutăcioase ale lui Henry Selick și Jordan Peele, vine Wendell și Wild, o poveste animată despre frații demoni Wendell (Keegan-Michael Key) și Wild (Peele) -- care solicită ajutorul fetei Kat Elliot, în vârstă de 13 ani. -- o adolescentă dură cu o încărcătură de vinovăție -- să-i cheme în Țara celor Vii. Dar ceea ce Kat cere în schimb duce la o aventură strălucitor de bizară și comică cum nu a mai fost, o fantezie animată care sfidează legea vieții și a morții, toate spuse prin arta handmade a stop motion.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Wendell și Wild (2022) Wendell & Wild

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și comedie Wendell și Wild (2022) cu actorii Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Lyric Ross, Angela Bassett, James Hong, Sam Zelaya, Tamara Smart, Seema Virdi și Ramona Young și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii