Header Ads Widget

V/H/S/99 (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror "V/H/S/99" 2022 cu actorii Jesse LaTourette, Keanush Tafreshi și Dashiell Derrickson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "V/H/S/99".


Despre filmul V/H/S/99

V/H/S/99 este un film de antologie de groază american din 2022 și a cincea ediție din seria de filme V/H/S. Filmul conține segmente de la regizorii Johannes Roberts, Vanessa & Joseph Winter, Maggie Levin, Tyler MacIntyre și Flying Lotus. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Jesse LaTourette, Keanush Tafreshi, Dashiell Derrickson, Jackson Kelly, Tybee Diskin, Verona Blue, Aminah Nieves, Kelley Missal și Melissa Macedo.


Filmul horror V/H/S/99 a avut premiera pe 16 septembrie 2022 la categoria Midnight Madness a Festivalului Internațional de Film de la Toronto 2022. A fost lansat ca film original Shudder pe 20 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul V/H/S/99

Asistați la o viziune infernală a anului 1999, când izolarea socială, tehnologia analogică și videoclipurile de acasă tulburătoare se contopesc într-un coșmar al sălbăticiei filmelor găsite.





Distribuție Actori în filmul V/H/S/99

Jesse LaTourette, Keanush Tafreshi, Dashiell Derrickson, Jackson Kelly, Tybee Diskin, Verona Blue, Aminah Nieves, Kelley Missal, Melissa Macedo, Ally Ioannides, Isabelle Hahn, Breana Raquel, Caitlin Serros, Brittany Gandy, Logan Riley, Chris Page, Maurice Webster, Steven Ogg, Sonya Eddy, Amelia Ann, Charles Lott Jr., Stephanie Ray, Lauren Powers, Lukas Gilbert, Shae Rodriguez, Jeff Barnett, Khalid Ghajji, Zinnett Hendrix, Raquel Cain, Emily Sweet, Luke Mullen, Ethan Pogue, Cree Kawa, Tyler Lofton, Duncan Anderson, Denise Dorado, Janna Bossier, Hannah Kat Jones, Danny Jolles, Archelaus Crisanto, Joseph Winter, Melanie Stone

Regizor
Johannes Roberts, Vanessa & Joseph Winter, Maggie Levin, Tyler MacIntyre, Flying Lotus

Scenarist
Zoe Cooper, Flying Lotus, Chris Lee Hill, Maggie Levin, Tyler MacIntyre, Johannes Roberts, Joseph Winter, Vanessa Winter

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
16 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 20 octombrie 2022 pe platforma horror Shudder

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
V/H/S/99 titlul original, V/H/S/99 titlul în România

Este filmul V/H/S/99 pe HBO Max

Din păcate filmul V/H/S/99 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul V/H/S/99 pe Netflix?

Din păcate filmul V/H/S/99 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului V/H/S/99

Amplasat în zorii unui nou mileniu, V/H/S/99 prezintă telespectatorilor cinci povești sângeroase despre teroare în POV. În „Shredding”, o trupă de punk rock nebunesc intră în ruinele unui colectiv de artă abandonat, unde o trupă anterioară și-a întâlnit soarta înfricoșătoare într-un accident ciudat. În „Suicide Bid”, o fată participă la un ritual nebunesc și claustrofob pentru o soră care dezlănțuie în curând supranaturalul. În continuare, în „Ozzy's Dungeon”, o prezentatoare de emisiuni TV este forțată să îndure o pedeapsă corporală brutală cu obstacole inspirată din propria sa emisiune, care a provocat desfigurarea permanentă a unui fost concurent. În „The Gawkers”, adolescenții voyeuriști descoperă adevărul îngrozitor din spatele fetei de alături. În cele din urmă, în „To Hell And Back”, doi regizori cărora li s-a cerut să documenteze un ritual de convocare în ajunul anului 2000 sunt transportați accidental într-o dimensiune infernală, unde un suflet chinuit îi ghidează pentru a scăpa de locuitorii săi demonici.


Trailer la filmul "V/H/S/99" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii