Header Ads Widget

Triunghiul tristeții (Film comedie 2022) Triangle of Sadness Trailer și Detalii

Film comedie "Triunghiul tristeții" 2022 cu actorii Charlbi Dean, Harris Dickinson și Woody Harrelson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Triangle of Sadness".


Despre filmul Triunghiul tristeții

Triunghiul tristeții / Triangle of Sadness este un film satiric de comedie neagră din 2022, scris și regizat de Ruben Östlund, și marchează debutul său în lungmetrajul în limba engleză. În rolurile principale, Harris Dickinson, Charlbi Dean în ultimul ei rol de film, Dolly de Leon, Zlatko Burić, Henrik Dorsin, Vicki Berlin și Woody Harrelson. Filmul urmărește un cuplu de celebrități modele de modă care este invitat să se alăture unei croaziere de lux pentru cei ultrabogați, când, dintr-o dată lucrurile încep să meargă prost. Este ultimul film în care a jucat Charlbi Dean înainte de moartea ei în august 2022.


Filmul de comedie și dramă Triunghiul tristeții / Triangle of Sadness a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2022 în mai 2022, unde a primit ovație de opt minute și a câștigat Palme d'Or. A fost lansat în Franța pe 28 septembrie 2022, în Statele Unite și Suedia pe 7 octombrie, în Germania pe 13 octombrie și în Regatul Unit pe 28 octombrie. Filmul a primit recenzii în general pozitive. În România, filmul este programat să fie lansat subtitrat pe 11 noiembrie 2022 în cinematografe.


Sinopsis la filmul Triunghiul tristeții

Fotomodelele Carl și Yaya navighează în lumea modei în timp ce explorează limitele relației lor. Cuplul este invitat la o croazieră de lux cu o galerie de pasageri super bogați, un oligarh rus, traficanți britanici de arme și un căpitan idiosincratic, alcoolic, care îl citează pe Marx. La început, totul pare Instagrammable. Dar se pregătește o furtună și un rău de mare îi lovește pe pasageri în timpul cinei căpitanului cu șapte feluri. Croaziera se termină catastrofal. Carl și Yaya se trezesc părăsiți pe o insulă pustie cu un grup de miliardari și unul dintre cei care fac curățarea navei. Ierarhia este răsturnată brusc cu susul în jos, întrucât menajera este singura care știe să pescuiască.





Distribuție Actori în filmul Triunghiul tristeții

Charlbi Dean, Harris Dickinson, Woody Harrelson, Dolly De Leon, Zlatko Buric, Iris Berben, Henrik Dorsin, Jean-Christophe Folly, Amanda Walker, Oliver Ford Davies, Sunnyi Melles, Thobias Thorwid, Jiannis Moustos, Vicki Berlin, Timoleon Gketsos, Alicia Eriksson, Carolina Gynning, Ralph Schicha, Arvin Kananian, Mia Benson, Stefan Gödicke, Nana Manu, Nikolas Chalkiadakis, Camilla Läckberg, Hanna Oldenburg, Alex Schulman, Amanda Schulman, Mira Uszkureit

Regizor
Ruben Östlund

Scenarist
Ruben Östlund

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
21 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 7 octombrie limitat în cinematografele americane

Premiera în România
11 noiembrie 2022 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Triangle of Sadness titlul original, Triunghiul tristeții titlul în România

Este filmul Triunghiul tristeții pe HBO Max

Din păcate filmul Triunghiul tristeții / Triangle of Sadness încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Triunghiul tristeții pe Netflix?

Din păcate filmul Triunghiul tristeții / Triangle of Sadness încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Triunghiul tristeții

Modelele Carl (Harris Dickinson) și Yaya (Charlbi Dean) navighează în mările agitate ale modei în timp ce se confruntă cu realitatea și limitele relației lor. Invitați la bordul unui superyacht pentru o vacanță de lux, ei se trezesc în compania unui oligarh rus, a unui traficant de arme britanic și a unui grup de personaje nefaste, toate sub comanda unui căpitan american care îl citează pe Marx (Woody Harrelson).

Semănând inițial cu visul unui influenț, viața de la bordul navei devine însuflețită pe măsură ce se apropie o furtună. Temperamentele sunt depravat și corpurile sunt testate, chiar înainte ca căpitanul să decidă să-și distreze oaspeții cu o masă bogată și extravagantă. Pe măsură ce haosul se lasă, echilibrul de putere se schimbă și ordinea lucrurilor este inversată, creând scena unui nou tip de conflict de clasă.


Trailer la filmul "Triangle of Sadness" 2022 Triunghiul tristeții

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și dramă Triunghiul tristeții (2022) cu actorii Charlbi Dean, Harris Dickinson, Woody Harrelson, Dolly De Leon, Zlatko Buric, Iris Berben, Henrik Dorsin, Jean-Christophe Folly și Amanda Walker, regizat de Ruben Östlund.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii