Header Ads Widget

To Leslie (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "To Leslie" 2022 cu actorii Allison Janney, Andrea Riseborough și Marc Maron. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "To Leslie".


Despre filmul To Leslie

To Leslie este un film dramă american din 2022, regizat de Michael Morris, după un scenariu de Ryan Binaco. În film, Leslie câștigă la loterie și cheltuiește banii repede lăsând în urmă suferințe, apoi se întoarce acasă pentru a-și reconstrui viața și răscumpărarea. În rolurile principale îi avem pe actorii Andrea Riseborough, Allison Janney, Marc Maron, Andre Royo, Owen Teague, Stephen Root, James Landry Hébert, Catfish Jean și Scott Subiono.


Filmul dramă To Leslie a avut premiera mondială la Festivalul de Film South by Southwest pe 12 martie 2022. Este programat să fie lansat pe 7 octombrie 2022, de Momentum Pictures în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul To Leslie

Inspirat de evenimente adevărate. O mamă singură din vestul Texasului câștigă la loterie și irosește banii foarte repede, lăsând în urmă o lume plină de dureri. Ani mai târziu, cu farmecul epuizat și fără să aibă unde să meargă, ea luptă să-și refacă viața și să găsească mântuirea.





Distribuție Actori în filmul To Leslie

Allison Janney, Andrea Riseborough, Marc Maron, Matt Lauria, Stephen Root, Owen Teague, James Landry Hébert, Andre Royo, Tom Virtue, Mac Brandt, Stephanie Wong, Juan Carlos Cantu, Maggie Carney, Paula Rhodes, Catfish Jean, Lauren Letherer, Paris Nicole, Blake Robbins, Scott Peat, Ren Burttet, Alan Trong, Juan Francisco Villa, Arabella Grant, Jeanette O'Connor, Brandee Steger, Scott Subiono, Clayton Hoff, Sewell Whitney, Alan Wells, Micah Fitzgerald, John Gilbert, Pablo Ramos, James Hunter, Francisco Javier Gomez, Jack O'Connor, Pramode Kumar, Kourtney Amanda, Chris Jones, Alessandra Perez, Drew Youngblood, Marcelo Olivas, Brennon Peters, Evan Richards, Josh Johnston, Lincoln Bodin, Vince Reign, Grace Arabella Lee, Deacon North, Fernanda Alejandre, Mark Casimir Dyniewicz Jr., Kevin Fleenor, Mathew Trent Hunnicutt

Regizor
Michael Morris

Scenarist
Ryan Binaco

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
12 martie 2022 la Festivalul de Film South by Southwest, 7 octombrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
To Leslie titlul original, To Leslie titlul în România

Este filmul To Leslie pe HBO Max

Din păcate filmul To Leslie încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul To Leslie pe Netflix?

Din păcate filmul To Leslie încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului To Leslie

Leslie (Andrea Riseborough) este o mamă singură din vestul Texasului, care se luptă să-și întrețină fiul (Owen Teague) atunci când câștigă la loterie și are șansa la o viață bună. Dar câțiva ani mai târziu, banii au dispărut și Leslie este singură, trăind cu greu și se îneacă în băutură, în timp ce fuge din fața durerii pe care a lăsat-o în urmă. Cu farmecul ei terminat și fără să aibă unde să meargă, Leslie este forțată să se întoarcă acasă la foștii ei prieteni Nancy și Dutch (Allison Janney, Stephen Root). Nedorită de cei pe care i-a rănit, un funcționar de motel singuratic pe nume Sweeney (Marc Maron) își asumă o șansă cu Leslie când nimeni altcineva nu o face. Cu sprijinul lui, Leslie se confruntă față în față cu consecințele acțiunilor ei, o viață de regret și o a doua șansă de a face o viață bună pentru ea și fiul ei.


Trailer la filmul "To Leslie" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii